Килиан Мбапе избра да остане в ПСЖ поне още 3

...
Килиан Мбапе избра да остане в ПСЖ поне още 3
Коментари Харесай

Флорентино Перез към Килиан Мбапе: Съжалявам, че ПСЖ уби детската ти мечта

Килиан Мбапе избра да остане в ПСЖ най-малко още 3 години, а ползата на Реал Мадрид към него по никакъв начин не е бил единствено в медиите. Двамата с президента на „ кралския клуб “ - Флорентино Перез, са си разменили известия в WhatsApp, а наличието им наподобява е станало притежание до изданието El Chiringuito.

„ Съобщавам ви, че избрах да остана в ПСЖ. Искам да ви благодаря за опцията, която ми представихте, да играя в Мадрид - клубът, на който съм почитател от дребен. Надявам се, че ще деянията схващане към моето решение и ви искам триумф на финала в Шампионската лига “, написа Мбапе.

„ Желая ви всичко най-хубаво. Съжалявам за случилото се през последните няколко дни. Те разрушиха детската ви фантазия “, написа в отговор Перез.

23-годишният нападател счупи върховете за заплата с договора си при „ парижани “, като се чака да прибира по €118 млн. на година. Някои източници даже настояват, че му е препоръчана и управническа роля в клуба, само че това към този момент остава непотвърдена информация.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР