Килиан Мбапе е сред най-добрите футболисти в света и ще

...
Килиан Мбапе е сред най-добрите футболисти в света и ще
Коментари Харесай

Модрич привества Мбапе в Мадрид

Килиан Мбапе е измежду най-хубавите футболисти в света и ще бъде добре пристигнал в Реал Мадрид. Това съобщи халфът на испанския исполин Лука Модрич по отношение на опцията да заиграе с французина през идващия сезон.

"По медиите се приказва непрекъснато за вътрешни и външни прехвърляния, само че аз персонално не мога да встъпвам на надълбоко в тази тематика. Мбапе несъмнено е доста добър футболист и той го е потвърдил на ранна възраст с националния тим и Пари Сен Жермен. Големите играчи постоянно са добре пристигнали в Мадрид, само че не е вярно да приказвам за хора от други клубове. Не е правилно най-много поради стадия, в който влизаме ", сподели носителят на Златната топка.

"Каквото и да се случи, то ще стане през лятото и ще бъде през идващия сезон. Ще завърша с това, че Мбапе несъмнено е измежду най-хубавите футболисти в международен мащаб ", добавя той.

Самият международен вицешампион се надява да остане в Мадрид и през есента. 35-годишният халф е с изтичащ контракт, само че напълно скоро се чака да постави подписа си под нов подобен.

"Не мисля, че ще има проблем, само че сега не мога да приказвам по тематиката. Никога не съм си помислял да напусна Реал Мадрид и несъмнено желая да продължа да играя. Чувствам се благополучен тук и се надявам да остана ", сподели още халфът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР