Килиан Мбапе! Ако преди месец не сте чували това име,

...
Килиан Мбапе! Ако преди месец не сте чували това име,
Коментари Харесай

Мбапе, който загърби Кристиано Роналдо заради брат си

Килиан Мбапе! Ако преди месец не сте чували това име, то около фантастичните му изяви на Мондиала в Русия, към този момент би трябвало да знаете кое е детето-чудо на френския футбол.

Само на 19 години нападателят на " Пари Сен Жермен " към този момент жъне плодовете на своя труд, а около тях и голям брой върхове и награди. Той е едвам вторият състезател под 20 години в международната история, отбелязвал 2 гола в един мач на Мондиал (първият подобен е Пеле). Плюс това е на второ място в класацията за най-млади футболисти в Русия (изпреварва го само Даниел Арзани от австралийския народен отбор).

Снимка: Reuters

Ако продължи със същите темпове, Мбапе има всички шансове да се трансформира в новия огромен футболен кумир. Младият французин върви към този момент по този път, а възхищението си проличава по всички опити да бъде повторено забавното му празнуване след гол.

От известно време откакто прати топката във вратата, Килиан се плъзва по колена към корнера и прибира дланите си под мишниците. В такава поза фотографите го уловиха на 3 пъти по време на международното.

Оказва се обаче, че Мбапе " най-нагло " си е откраднал това радване от... дребния си брат. Итън е на 12 и когато победи в телевизионни игри прави... безусловно същото.

Снимка: Instagram

Връзката сред двамата е извънредно мощна. Когато играе за " Монако ", Килиан издейства по-малкият брат да бъде едно от децата, които излизат дружно с футболистите преди мачовете в Шампионска лига. Така двамата, хванати за ръка, претърпяват чувството да бъдат част от най-големия футболен шампионат.

Снимка: Instagram

Килиан обича до толкоз дребното си братче, че избира да употребява неговия жест, вместо оня на неговия кумир - Кристиано Роналдо. Преди да стартира да се плъзга на колене, младата футболна звезда постоянно тича леко наведен и със стиснати юмруци.

Това към този момент е в предишното, а в Русия " петлите " и почитателите им се надяват Килиан да повтори радостното си осъществяване още няколко пъти, а те да са задоволителни за втора международна купа във витрината им.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР