Килиън Мърфи ядял по един бадем на ден, за да

...
Килиън Мърфи ядял по един бадем на ден, за да
Коментари Харесай

Килиън Мърфи ядял по един бадем на ден, за да отслабне за ролята на Опенхаймер

Килиън Мърфи ядял по един бадем дневно, с цел да отслабне и да се приближи физически до героя, който е трябвало да изиграе – Дж. Робърт Опенхаймер, научен физик и татко на атомната бомба.


47-годишният артист от известната гангстерска драма „ Peaky Blinders “ отхвърли да каже по какъв начин е измършавял за ролята си в „ Опенхаймер “, само че 40-годишната Емили Блънт, която играе брачната половинка му, разкри по какъв начин се е трансформирал. Емили изигра Кити Опенхаймър в биографичния трилър от 2005 година " Американски Прометей ".

„ Той имаше голямо предизвикателство пред себе си. И можеше да яде единствено по един бадем всеки ден “, сподели тя в диалог с „ Екстра “. „ Беше слаб и отпаднал “, добави тя.


Килиан сподели в скорошно изявление за „ Ню Йорк Таймс “: „ Опенхаймер имаше ясна физика и контур, тъй че желаех да реализира някаква аналогия. Трябваше да отслабна, работихме по шиене на костюми, той е бил много слаб... съвсем отпаднал, живял е на мартини и цигари. “

Филмът на режисьора Кристофър Нолан ни връща във времето, когато американският физик управлява основаването на атомната бомба по време на Втората международна война. Опенхаймер ръководи секретна лаборатория в Лос Аламос, издигната по време на мандата на президента Франклин Д. Рузвелт като част от плана „ Манхатън “, с цел да сътвори първата атомна бомба. Той управлява детонацията на първата такава бомба, „ Тринити “, в пустинята на Ню Мексико, преди да бъдат бомбардирани Хирошима и Нагасаки. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР