Килиан Мърфи призна, че спирането на феновете да се снимат

...
Килиан Мърфи призна, че спирането на феновете да се снимат
Коментари Харесай

Дълбоката омраза на Килиан Мърфи към светлината на прожекторите, тъй като той забранява снимки с фенове

Килиан Мърфи призна, че прекъсването на почитателите да се снимат с него е „ трансформирало живота “, защото той разкри омразата си към светлината на прожекторите.

47-годишният артист има международна популярност с помощта на хитовия сериал Peaky Blinders, както и на последната си роля в Oppenheimer. В момента той е претендент за премия за най-хубав артист на Оскарите довечера. Въпреки големия си триумф, Килиан призна, че намира блясъка на прожекторите за „ провокационен “.

Звездата от Томи Шелби сега е един от най-известните артисти в света, защото Опенхаймър има не по-малко от 13 номинации за Оскар и към този момент е спечелил Златен глобус. Филмовите и телевизионни планове на Килиън го доведоха до признаването му в ежедневния му живот, което е нещо, върху което той се пробва да има някакво равнище на надзор.

Говорейки с GQ, той разкри, че не го прави правете повече фотоси с почитатели. Той сподели: „ След като започнах да върша това, това промени живота ми. Просто мисля, че е по-добре да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР