Килиан Мърфи, 47, каза, че всъщност не е мислил

...
Килиан Мърфи, 47, каза, че  всъщност не е мислил
Коментари Харесай

Килиан Мърфи „всъщност не е мислил за победа“, въпреки че беше набеден за Оскар за най-добър актьор, докато споделя скромните си планове за голямата вечер

Килиан Мърфи, 47, сподели, че „ в действителност не е мислил да завоюва " Оскар " за най-хубав артист, макар че беше наклеветен, че ще вземе мечтаната премия в неделната звездна гала

Актьорът също по този начин разкри, че евентуално ще посети " празненство " от някакъв тип “, без значение дали хваща гонга или не (Cillian е изобразен като J. Robert Oppenheimer в Oppenheimer)

Подготовката за премиите на Академията за 2024 година е в ход, като емблематичният червен килим към този момент е застлан преди блестящата гала.

Най-доброто от Холивуд ще се спусне в Dolby Theatre в Лос Анджелис за 96-ото издание на годишната гала, с филми, в това число Барби, Опенхаймер и Убийците на цветната луна, които се борят за най-хубав филм.

Със стотици огромни имена, подготвени да минат по аления килим, тази година шефовете са създали няколко огромни промени в процедурите.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР