Килата е бил уловен да отпътува към родния си град

...
Килата е бил уловен да отпътува към родния си град
Коментари Харесай

Ето Я Жената, На Която Килата Посвети Новата Си Песен

Килата е бил уловен да отпътува към родния си град Варна с непозната дама. Дали дамата от направените фотоси е новата му тръпка – към момента не е ясно.

Мнозина обаче подозират, че Килата е влюбен до ушите, за което свидетелства и новата му ария „ Няма такава жена “. Парчето се трансформира в цялостен шлагер за негативно време и към този момент има към 4 милиона гледания за по-малко от месец в най-голямата мрежа за шерване на музикални видеа.

В лириките липсват присъщите за рапа цинизми, които от време на време варненецът използва с лекост. Този път Янакиев е заложил на сантиментално и мъчително признание на влюбен мъж към своята муза: „ За моето момиче нямам думи, за моето момиче нямам суми. Думите при нас са непотребни “.

 555565

На папарашките фрагменти, направени от фотограф на „България днес“ се вижда, че двамата са хванати на разположение и влизат в бензиностанция, където Килата заплати горивото си. Изглеждат радостни и щастливи, а неговата спътница несъмнено го гледа с мокър взор в автомобила.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР