Кикбокс легендата Майк Пасение - един от най-добрите треньори в

...
Кикбокс легендата Майк Пасение - един от най-добрите треньори в
Коментари Харесай

Кикбокс легендата Майк Пасение ще проведе семинар преди Pro Fight 19 в Пловдив

Кикбокс легендата Майк Пасение - един от най-хубавите треньори в кикбокса, идва в Пловдив и ще организира семинар преди Pro Fight 19 в " Колодрума ". Той ще бъде и специфичен посетител на най-голямото бойно събитие в Пловдив през тази година.

Семинарът ще се организира на 13 май, от 10:00ч. в залата на Бултрас Файт Клуб. Спортно-техническият семинар проведен от Pro Fight е за треньори и състезатели - единствено за клубове членове на Българската федерация по кикбокс и муай тай.



Майк Пасение ще води семинара дружно с Оскар Ракюе от Mike`s GIM, треньорът на националния тим на Сърбия Сърджан Радулович и треньора на националния тим на България Владимир Вълев.

За питане и въпроси:

0876767913 - Христо Колев

0887577727 - Кирил Чакъров

Майк Пасение записа и видео особено за всички фенове на кикбокса в България за събитието на 14 май:



На 14 май от 19:30ч. в зала " Колодрума " ще се организира 19-а церемония на Pro Fight. За първи път Пловдив ще бъде домаки на сходно събитие, а уредници са пловдивският клуб Бултрас Файт Клуб и Патриот - Дупница. Гала вечерта се организира взаимно с Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Общо 11 съществени срещи ще се проведат по време на събитието, а в седем от срещите ще има и интернационално присъединяване.

Ден преди конфликтите на 13 май в МОЛ Пловдив Плаза ще се организира и формалния медиен кантар на събитието.
TrafficNews.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР