Кикбокс легендата Бадр Хари пристигна за първи път в България.

...
Кикбокс легендата Бадр Хари пристигна за първи път в България.
Коментари Харесай

Бадр Хари ексклузивно пред SafeNews: Идвам, за да откъсна главата на някогo.

Кикбокс легендата Бадр Хари дойде за първи път в България. Той ще вземе присъединяване в една от борбите на Glory 89 – най-популярната кикбокс организация в света. Ще дебютира с първото си събитие у нас на 7-ми октомври в “Арена Бургас’. Минути след кацането си на летище София, Хари приказва извънредно преди екипа на Safe News. Това се случи на ВИП-а на Терминал 1.

Мароканецът даде обещание да зарадва феновете си с победа. Също по този начин живата легенда насочи и доста мощни думи към родната общност и бойните спортове в България: “За мен България е страна с огромен капацитет освен в бойните спортове, само че и в организирането на огромни събития като това. Надявам се, че ще идваме по-често тук. ”

Хари ще се сблъска с естонеца Уку Юрендал – една от звездите на интернационалната верига SENSHI в последните години. На кръга ще се качат и още от най-хубавите родни кикбоксьори, измежду които Александър Петров, Теодор Христов, Едуард Алексанян, Драгомир Петров, Марчо Марков и Али Юзеир.

Очаква ни необикновен театър в сигурно препълнената “Арена Бургас ”. В тази връзка оповестяваме, че уредниците, предизвикани от големия интерес са пуснали спомагателни билети.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР