Киевското правителство подготвя в Одеса поредна сложна провокация, за да

...
Киевското правителство подготвя в Одеса поредна сложна провокация, за да
Коментари Харесай

Русия предупреди: Киев подготвя да инсценира зверства в Одеса с много убити и ранени

Киевското държавно управление приготвя в Одеса поредна комплицирана провокация, с цел да упрекна съветските военни в убийства на цивилни (включително непълнолетни) и целеустремено заличаване на гражданска инфраструктура благодарение на касетъчни муниции, неразрешени от интернационалните съглашения. Това заяви на брифинг представителят на съветското военно министерство генерал-полковник Михаил Мизинцев, представен от. Впрочем Мизинцев е шеф на Центъра за ръководство на националната защита на Русия.

„ За реализиране на провокацията от 26 до 28 юни 2022 година в Одеса са били докарани до 20 представители на задгранични медии, както и чиновници на интернационалната организация УНИЦЕФ (Детския фонд на ООН). Според проекта на военната администрация на Одеска област, при положение на обстрел от подразделения на съветските въоръжени сили по местата на дислокация на украинските въоръжени формирования, се възнамерява да се инсценира проваляне на някой от обществените обекти, където авансово е готова " масовка " (до 30 души) от антируски деятели. Те ще се показват за убити и ранени ", твърди Мизинцев.

Служителят на съветското военно министерство прибавя още, че след снимането на видеото всички участници в инсценираните подиуми ще получат парична премия от 500 $. При това по думите му на всички към този момент е изплатен задатък от по 100 $.

Представителят на съветското Министерство на защитата авансово предизвести международната общественост и интернационалните организации, че „ това и други сходни имитации за хипотетичните „ съветски зверства “, изфабрикувани от киевските управляващи с поддръжката на западни „ куратори “, се възнамерява да бъдат необятно публикувани в медиите в близко бъдеще.”

„ Още един път подчертаваме, че по време на специфичната военна интервенция въоръжените сили на Руската федерация не нанасят удари по обекти на гражданската инфраструктура и се отнасят извънредно хуманно към мирното население “, акцентира Мизинцев
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР