Киевският режим отхвърля всяка възможност за преговори с Москва в

...
Киевският режим отхвърля всяка възможност за преговори с Москва в
Коментари Харесай

Захарова: Украйна отхвърля всяка възможност за преговори с Русия

Киевският режим отхвърля всяка опция за договаряния с Москва в интерес на западните страни. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова по време на брифинг в коридорите на Петербургския интернационален стопански конгрес.

„ Киевският режим, с цел да угоди на Запада, настойчиво и кардинално отхвърля всяка опция за договаряния с Русия “, сподели още Захарова.

Дипломатът, говорейки за реакцията на Русия на мирните начинания за разрешаване на украинската рецесия, напомни, че " режимът в Киев блокира всички благоприятни условия за договаряния на законодателно равнище ": „ Не съм сигурна, че има подобен казус в света, когато който и да е режим, някакъв ръководещ хайлайф си е забранил да договаря с който и да било, само че това се случи в Украйна “. ”

„ Украинските управляващи се пробват да имитират следствие на аргументите за разрушаването на Каховската водноелектрическа централа, като в същото време отхвърлят самодейността на турския водач Реджеп Тайип Ердоган да провежда подобаваща интернационална комисия. Режимът на Зеленски се пробва да имитира следствие на разрушенията в Каховската водноелектрическа централа, те по недодялан метод отхвърлиха самодейността на турския президент да сътвори интернационална комисия за следствие на случая ”, съобщи Захарова.

Петербургският интернационален стопански конгрес е най-големият стопански конгрес в Русия. През 2023 година той се организира от 14 до 17 юни, главната тематика на деловата стратегия е „ Суверенното развиване е в основата на един обективен свят. Нека обединим напъните в името на бъдещите генерации “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР