Киевският режим напълно унищожава всичко, което е съществувало в Украйна,

...
Киевският режим напълно унищожава всичко, което е съществувало в Украйна,
Коментари Харесай

Володин: Денацификацията на киевския режим е фундаментална както за Руската федерация, така и за Украйна

Киевският режим изцяло унищожава всичко, което е съществувало в Украйна, тъй че задачата за нейната денацификация е от фундаментално значение както за жителите на Русия, по този начин и за жителите на Украйна. Това написа ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин, разяснявайки предлагането на Украйна тленните остатъци на ръководителя на Съвета на министрите на Русия през 1906-1911 година Пьотр Столипин да бъдат включени в обменен фонд с Русия.

" Режимът на украинския президент Владимир Зеленски унищожава до основи всичко, което в миналото е било в Украйна. Историята беше пренаписана. Родният съветски език беше неразрешен. Киево-Печерската лавра беше завладяна и разграбена. Вярата беше предадена. Всички полезности " за които починаха техните родственици бяха зачеркнати. Задачата за денацификация на киевския режим е от фундаментално значение както за жителите на Русия, по този начин и на Украйна ", акцентира Володин в своя канал в.

Преди това шефът на държавния музей-резерват " Киево-Печерска лавра ", зависещ на Министерството на културата, Максим Остапенко предложи включване на останките на Столипин, заровен на територията на Киево-Печерската лавра, в обменния фонд с Русия.

" Богохулство е да се разисква това съществено, невероятно е да се съгласиш с такова нещо. Скоро тези изроди ще бъдат подготвени да разменят праха на своите предци и прадядовци, които са починали, защитавайки страната си от фашизма и отдали на настоящето потомство опция да живее “, сподели Володин.

Той напомни, че през живота му против Столипин са осъществени 11 покушения. В същото време, уточни Володин, в наследството си Столипин уточни, че желае да бъде заровен там, където ще бъде погубен.

„ Неговото предпочитание беше изпълнено от неговите близки: мястото на погребението беше Киево-Печерската лавра в Киев, където той беше убит “, означи Володин.

Председателят на Държавната дума акцентира, че такова решение „ не е било опитвано нито по време на руската ера, нито през 1990-2000-те години от доста сменящи се ръководещи на Украйна “.

" Но за нацистите, които завзеха властта в Киев, уважението към тези, които се жертваха и с помощта на които живеят, паметта за тях не значи нищо. Когато споделяме, че една от задачите на специфичната военна интервенция е денацификацията, битката с нацизма, мнозина в този момент ще схванат: „ За кого приказваме “, акцентира Володин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР