Киевски съд остави за два месеца в ареста заподозрения за

...
Киевски съд остави за два месеца в ареста заподозрения за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста заподозрян за историята Бабченко

Киевски съд остави за два месеца в ареста обвинения за организацията на убийството на съветския публицист Аркадий Бабченко.
Според решението на съдията Виктория Свитлицка обвиненият - шеф на украинското оръжейно дружество " Шмайсер " Борис Герман - няма да може да излезе на независимост под гаранция.
На съвещанието на съда Герман съобщи, че авансово е осъзнавал, че " изпълнителят " на покушението ще сътрудничи на Службата за сигурност на Украйна, а убийството ще бъде инсценирано, съобщи БГНЕС.
Според Герман реализатор на покушението е Алексей Цимбалюк. Заподозреният изясни за какво контраразузнаването е избрало за покушението точно Цимбалюк. Цимбалюк е бил прочут с активността си по време на държавната интервенция против сепаратистите в източната част на Украйна и " в никакъв случай в живота си няма да убие който и да е човек, изключително човек без оръжие ". " Всички прелестно знаеха, че той ще изтича в СБУ (Службата за сигурност на Украйна) и ще стартира да споделя всичко, тъй като по този начин са научени на фронта. ЗАтова и ние знаехме, че ще бъде в действителност инсценировка ", споделя Герман.
Той отбелязва, че няма негативни усеща към Бабченко и няма искания към Цимбалюк.
По-рано съветският публицист Аркадий Бабченко отхвърли рецензиите по отношение на работата му с украинските служби за сигурност след инсценирането на гибелта му.
" Моята цел беше да остана жив и да подсигуря сигурността на фамилията ми. Това беше първото нещо, за което помислих. Журналистическите стандарти бяха, а и са последното, за което си мисля в този момент ", съобщи съветският жител, ден след неговото шокиращо появяване, откакто украинските служби го оповестиха за мъртъв.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР