Киевска област може да остане на тъмно за две седмици. 

...
Киевска област може да остане на тъмно за две седмици. 
Коментари Харесай

Киевска област може да остане на тъмно за две седмици

Киевска област може да остане на мрачно за две седмици .  За това предизвести Олексий Кулеба, началникът на Киевската районна военна администрация, представен от " Укринформ ".

Той не изключва Киевска област да остане изцяло без електричество , в случай че Русия продължи да нападна сериозна инфраструктура.

Оценявайки най-оптимистичния и най-лошия сюжет във връзка с прекъсването на тока, Кулеба сподели, че това зависи от степента на вредите, породени от съветски обстрел.
 Нови съветски удари оставиха Киев без ток Обновена
Нови съветски удари оставиха Киев без ток

Най-малко един човек е умрял при офанзивата

Според него, в случай че това са вреди, които могат да бъдат възобновени за две седмици, то това ще значи, че " би трябвало да издържим две седмици ".

" Ако има друга щета, процесът на ремонт може да отнеме повече време или, назад, по-малко време. За страдание имаме зложелател, при който мъчно може да предвидятударите. Тоест има действителна опасност, че можем да останат без ток до две седмици. Ние към този момент се готвим за това ", сподели Кулеба.

Припомняме, че на 31 октомври нови съветски удари оставиха Киев без ток.   Тогава Кулеба предизвести жителите на града да се приготвят за дълготрайни спирания на електрозахранването.

" Поради масиран обстрел в района са нанесени вреди по енергийната инфраструктура. Част от Киевска област остана без електричество. Енергийни специалисти към този момент работят по премахване на следствията ", написа Кулеба в " Телеграм " и прикани всички, които не са наранени от спирането на електричеството, да пестят електрическата енергия.

През последния месец съветските сили реализираха поредност от въздушни удари против Киев и други украински градове, откакто детонация повреди основния за Русия Керченски мост към Кримския полуостров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР