Киево се размина от изхвърляне от Серия “А” и най-вероятно

...
Киево се размина от изхвърляне от Серия “А” и най-вероятно
Коментари Харесай

Киево се спаси от изпадане по едно от обвиненията

Киево се размина от изхвърляне от Серия “А” и най-вероятно ще продължи да бъде част от италианския футболен хайлайф. Това беше доказано през днешния ден, откакто беше прекъснато делото против клуба по обвиняване за изкуственото завишаване на цената на млади футболисти - до 9000 пъти, с цел да наподобяват те по-скъпи при трансфер с присъединяване на Чезена.
“Летящите магаренца” бяха избавени от своите юристи, които се позоваха на процесуална неточност - отричане от страна на прокурорите на правото на чуване на обвинените на 15 юни. Съдът върна случая за ново разглеждане от прокуратурата.

Киево рискуваше да бъде осъден с отнемането на 15 точки от актива от предишния сезон, което означаваше изпадане в Серия “Б”. Отделно президентът Лука Кампедели рискуваше да влезе в пандиза за 3 години.

Същият шанс обаче през днешния ден нямаше Чезена, който беше клиент на прокуратурата по същото обвиняване. Клубът към този момент разгласи фалит, само че с изключение на всичко в този момент е глобен с отнемането на 15 точки. Това значи, че когато клубът стартира присъединяване в някоя от долните дивизии, той ще започва с минус 15 точки на сметката си.

Иначе Киево е разследван и по различен случай - за финансови измами и споразумяване на крайния излаз в някои срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР