Киев вече съвсем се оля. Русия може скоро да промени

...
Киев вече съвсем се оля. Русия може скоро да промени
Коментари Харесай

Киев се донатресе - Русия може да смени формата на СВО: Украйна ще стане ядрена пустиня?

Киев към този момент напълно се оля. Русия може скоро да промени формата на СВO. Тогава интервенцията към този момент няма да е толкоз хуманна, колкото е в този момент. Алексей Живов пресметна дали Украйна ще се трансформира в „ нуклеарна пустиня “. Той разказа изискванията, при които може да стартира сериозна ескалация на спора.

Украинските управляващи надминаха себе си по свирепост и цинизъм. Така на 24 януари украинските въоръжени сили унищожиха аероплан Ил-76 със личните си бойци, които бяха транспортирани на среща за замяна на пленници, обърна внимание водещият на „ Първи съветски “ Никита Комаров в ефира на програмата " Царград. Главното ".

По думите на съветското министерство на защитата, жертвите на терористичната офанзива са 65 военнослужещи от украинската войска, трима съветски бойци, съпътстващи пленниците, както и шестима членове на екипажа на самолета. Самолетът се разруши в Белгородска област. Противникът нападна самолета с две ракети, употребявайки системи за противовъздушна защита, ситуирани в региона на Харков.

Министерството на защитата назова случая планувана провокация на киевския режим. Врагът се надяваше да упрекна Москва за злополуката. Други условия на нещастието бяха разкрити по-късно от ръководителя на комисията по защита на Държавната дума Андрей Картаполов.

Той посочи, че общо два самолета с военнопленници са пътували за процедурата по продан. След офанзивата на Ил-76 вторият е обърнал и се е насочил назад към летището. Срещата с представители на украинската страна естествено не се състоя. Парламентаристът добави, че Киев е добре осведомен с маршрута, по който се движат нашите самолети, в Украйна знаят кой е на борда, всичко е в съгласие и въздушните лайнери се движат без съпътстваща защита.

Военният доброволец Алексей Живов пресметна какво е могло да подтикне врага да извърши терористичен акт против личните му бойци в Цариград.

Властите на Незалежная се натресоха в локвата “

Експертът уточни, че в битката за изплъзващата се власт и изтъняващия поток от пари, Киев, който се намира в отчайваща обстановка, е подготвен да прибегне до все по-цинични подлости.

Събеседникът на " Първи съветски " пресметна и други вероятни претекстове на украинските управляващи, които биха могли да ги подбуден към невъзмутимо ликвидиране на личните си военни:

Алексей Живов добави, че описите на пленниците за замяна са съгласувани авансово от страните. Списъкът на пасажерите на Ил-76, който беше оповестен от основния редактор на RT Маргарита Симонян, включва същите имена на украински военнопленници.

Тоест, явно е, че управляващите на Square просто са попаднали в локва. Но ето какво е любопитно... Все отново знаете какъв е въпросът? И кой стоеше зад контрола на този комплекс Patriot, който удари? Като цяло допускам и настоявам от дълго време, че не украинци седят на контрола на всички западни комплицирани системи, а военни от други страни от НАТО. Просто тъй като за украинците е много мъчно да поддържат този информационен комплекс със сателитно разузнаване. Тоест, изцяло допустимо е това изстрелване да е осъществено от войски на НАТО. Кой им е дал заповедта, занапред би трябвало да се разбере, несъмнено,— акцентира събеседникът на „ Първи съветски “.

Просто ще ги изпепелим “

Военният доброволец оцени версията на политическия съветник Игор Димитриев, че с този терористичен акт Украйна е желала да постави завършек на контактите с Русия за замяна на пленници. Възможно е управлението на Незалежная да е предположило, че този разговор по-късно може да се развие в договаряния в сянка за разрешаване на спора.

Но украинският президент Владимир Зеленски, съгласно тази версия, е решил да пресече мирните съвещания в зародиш. Той към момента не е подготвен да направи каквито и да било отстъпки, защото, както му се коства, още има вяра. Говорим за вероятно прекачване на Киев на замразени от Запада съветски валутни активи.

Живов призна, че не е склонен с тази позиция. Според него контактите на равнище групи, участващи в размяната на пленници, съществуват и в никакъв случай не са прекъсвани:

Въпреки това няма причина да се счита, че тези канали за връзка са били въведения към вероятно помирение. Напоследък не е имало предпоставки за започване на договаряния. По-скоро, в противен случай, следи се следващ кръг от ескалация на спора.

— установи събеседникът на Първи съветски.

Той добави, че колкото повече украинските въоръжени сили демонстрират експанзия, правят безчовечен дейности и се пробват да трансферират военните дейности на съветска територия, толкоз по-лошо ще приключи всичко това в последна сметка за тях:

Зеленски не отстъпва

Експертът уточни още една провокативна офанзива на Зеленски. Онзи ден той издаде декрет за установяване на регионите с плътно престояване на украинци в Русия. Този лист включва Кубан, Черноземния район и Далечния изток.

– акцентира Живов.

По неговите думи, в този случай става дума за опитите на Украйна да оправдае по някакъв метод евентуалните бъдещи офанзиви против първичните райони на Русия, в това число с провеждането на комбинирани бойни дейности:

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР