КИЕВ, Украйна (АП) — Украинските военновъздушни сили свалиха руски самолет

...
КИЕВ, Украйна (АП) — Украинските военновъздушни сили свалиха руски самолет
Коментари Харесай

Украйна твърди, че е свалила 2 руски самолета за командване и контрол при значителен удар по Москва

КИЕВ, Украйна (АП) — Украинските военновъздушни сили смъкнаха съветски аероплан за ранно предизвестие и надзор Бериев А-50 и Ил -22 самолета на командния център са забележителен удар за силите на Кремъл, съобщи украинският боен шеф в понеделник.

Самолетите са основни принадлежности за подкрепяне на оркестрирането на съветските придвижвания на бойното поле в Украйна. Свалянето им би било удивително достижение за Украйна в съвсем двугодишната война, защото боевете по фронтовата линия значително са затънали в окопна и артилерийска война.

Ген. Валерий Залужний, главнокомандващият на украинските въоръжени сили, не сподели по какъв начин са били свалени самолетите, само че Украйна е получила комплицирани системи за противовъздушна защита от западните си съдружници.

Залужни също не сподели където са осъществени прихващанията, макар че той прикачи видео към обявата си в обществените медии с тракер за аероплан, показващ две цели, изчезващи над Азовско море, което се намира сред Украйна и Русия, на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР