КИЕВ, Украйна (АП) — Три руски ракети се врязаха в

...
КИЕВ, Украйна (АП) — Три руски ракети се врязаха в
Коментари Харесай

Руски ракети връхлетяха украински град и убиха 8 души, когато войната наближи критичния етап

КИЕВ, Украйна (АП) — Три съветски ракети се врязаха в центъра на северния украински град Чернигов в сряда, удряйки осеметажна жилищна постройка и умъртви минимум осем души, споделиха локални управляващи.

Най-малко 18 души са били ранени при утринната офанзива, сподели изпълняващият длъжността кмет на града Александър Ломако. Чернигов се намира на към 150 километра (90 мили) северно от столицата Киев, покрай границата с Русия и Беларус, и има население от към 250 000 души.

Последната съветска бомбардировка пристигна, до момента в който войната се разпростираше в третата си година и се приближи до това, което може да бъде сериозен миг, защото неналичието на спомагателна военна поддръжка от западните сътрудници на Украйна от ден на ден я оставя на милостта на по-големите сили на Кремъл.

През зимните месеци Русия не направи трагични напредват по 1000-километровата (620 мили) фронтова линия, фокусирайки се върху изтощителната война. Недостигът на Украйна на артилерийски муниции, войски и бронирани прево...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР