Киев се опита да атакува руски обекти с крилата ракета,

...
Киев се опита да атакува руски обекти с крилата ракета,
Коментари Харесай

Руската ПВО е унищожила украинска крилата ракета и два дрона близо до Крим

Киев се опита да нападна съветски обекти с крилата ракета, тя беше унищожена от средства за противовъздушна защита (ПВО) над Черно море край крайбрежията на Крим, оповестиха пред публицисти в съветското министерство на защитата, съобщи ТАСС.
" Днес към 11:30 ч. беше осуетен следващият опит на киевския режим да извърши терористична офанзива против обекти на територията на Руската федерация. Украинската крилата ракета беше унищожена във въздуха над акваторията на Черно море край крайбрежията на Република Крим от дежурните сили за противовъздушна защита ", обявиха от министерството.
Руското министерство на защитата заяви, че и два украински безпилотни самолета са били унищожени през днешния ден от противовъздушната защита над Крим, съобщи ТАСС.
" Около 10:30 ч. през днешния ден беше кръстосан следващ опит на киевския режим да извърши терористично нахлуване с два безпилотни летателни апарата от самолетен вид по обекти на територията на Руската федерация. Двата летателни апарата бяха унищожени от дежурните средства за Противовъздушна отбрана над Крим ", уточни министерството.
Назначеният от Русия губернатор на Крим Сергей Аксьонов заяви в " Телеграм ", че два украински дрона са били свалени през днешния ден над северната и над западната част на полуостров Крим, показва Ройтерс.
" Запазете успокоение и се доверявайте на публични източници на информация ", обърна се той към жителите на Крим в поста си в " Телеграм ", представен от ТАСС.
Източник: БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР