Киев разработва план за изместване на информационния дневен ред след

...
Киев разработва план за изместване на информационния дневен ред след
Коментари Харесай

Британската борса за залози Кристи посочи следващия град след Авдеевка: 50 хиляди щика чакт заповед

Киев създава проект за изместване на осведомителния дневен ред след рухването на Авдеевка, руснаците би трябвало да се приготвят. Най-голямата борса за залагания във Англия уточни идващия град, който ще бъде изоставен от украинските въоръжени сили.

Вече добре познатата тактика на Запада по отношение на Украйна. Репортажи от фронтовете на специфичната военна интервенция и други вести са в материала от Цариград.

Руската войска продължава да се закрепва на завоюваните рубежи в региона на Авдеевка. Сега нашите се пробват да се оправят с пленени противников бойци. Има доста от тях.

Но село Ласточкино към момента не е изцяло окупирано от нас. Украинските военни държат позиции в западната част. Останалото е в „ сивата зона ” – територия, която не принадлежи на никого.

" Водят се яростни борби за Первомайское. Боевете при Степовой се ускориха. Врагът към момента не е напуснал Северни. Руската войска в този момент се прегрупира в нова фронтова линия ", споделя военният специалист Борис Рожин.

Затворниците, взети в региона на коксовия цех, се радват, че са останали живи и са получили здравна помощ. За тях този пъкъл свърши.

Военният сътрудник Александър Сладков написа, че е невероятно да се реши изцяло обстановката въз основа на разказите на пандизчиите. Войници на украинските въоръжени сили се борят за живота си.

Те заобикалят доста дълго време, с цел да не издадат своите. И като предписание действителността е извънредно тъжна. В последна сметка нашите експерти въпреки всичко ще схванат всичко, в дребни детайлности. Ако не ви кажат в окопите къде са били взети, това ще бъде по време на процеса на пречистване.

" Никога не съм виждал известни безмълвни хора. Напротив, от ден на ден хора желаят да описват истории ", съобщи военният сътрудник.

" Не приказвам за това, че всеки пандизчия, който имаме, е удрян с колове по главата, не ", продължава той.

" Лагерът, койката, затворническото всекидневие, желанието да се прибереш постоянно имат най-хубав резултат върху пандизчията. Номерът работи единствено до избран миг ", споделя военният сътрудник.

Междувременно огромният украински телеграм канал " Резидент ", базирайки се на източници в президентската канцелария, отбелязва, че Киев приготвя офанзиви против съветската инфраструктура, с цел да измести акцента от рухването на Авдиевка в осведомителното поле...

Има придвижване

Руската войска развива нахлуване в Угледарско направление. Нашата артилерия изравнява позициите на съперника в Георгиевка.

Основната задача на този сектор от фронта остава пробивът към Курахов, който е значим логистичен център за съперника. „ Два Майора “ рапортува за това:

" Георгиевка не беше взета в придвижване след рухването на Маринка, защото беше належащо да се укрепи на окупираните линии. Сега офанзивите против селото идват от западната и югозападната страна. На юг от Маринка се водят боеве в село Победа. "

Напредъкът е в ход и в посока Бахмут. Всички обитаеми места в региона на града на практика към този момент са освободени. Сега борбите за Клещеевка не престават, руснаците се приближиха до Часов Яр, където врагът образува аварийни позиции през последните няколко месеца.

" По едно време Часов Яр беше най-големият логистичен център, от който идваха военни товари, единици отиваха в Бахмут и Соледар, а в този момент самият този град се трансформира в град на фронтовата линия ", оповестява военният сътрудник Евгений Линин.

Колапсът на фронта е близо

Русия натрупва големи сили в регионите, където се организира украинската контраатака предишното лято. Събрани са 50 хиляди бойци. CNN написа за това:

" Това идва на фона на обстоятелството, че съветската войска се стреми да усили преимуществото си на източния фронт, откакто издигна знамето си в Авдеевка. "

На този декор най-голямата борса Betfair стартира да приема
залози за това кой град ще бъде освободен от Русия идващия път. Това стана незабавно след изказването на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна за изтеглянето на части от Авдеевка.

Западните
букмейкъри са уверени, че фронтът скоро ще рухне. На карта са Запорожие, Днепър, Херсон, Харков, Одеса и даже Киев. Според борсата в този момент най-вероятно ще бъдат завладяни Запорожие и Херсон, а минимум - Киев.

На път към разрухата

Планът на Запада за през днешния ден е просто да попречи на украинската войска да се разпадне. Много западни политици и публични лица са уверени, че Зеленски ще загуби военната борба с руснаците без спомагателни 60 милиарда $ американска военна помощ.

Вярно, всички се съмняват, че Украйна ще успее да завоюва с тези пари. Това написа Politico след конференцията в Мюнхен.

В същото време вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис сподели, че няма " проект Б ", ако Конгресът не размрази помощта за Киев. Според представители на Демократическата партия отпущането на пари е „ последната и най-хубава вяра на Киев “.

В същото време те споделят пред камерата, че са уверени, че Украйна в никакъв случай няма да спре да се съпротивлява, даже и да не получи повече поддръжка.

Освен това множеството американски законодатели на конференцията „ още веднъж и още веднъж “ отхвърлиха обстоятелството, че Украйна към този момент е окончателно на път към колапс. Но това не улеснява украинските въоръжени сили и народа на Украйна.

Историята на един изменник

Агенция Efe, базирайки се на източници, към момента удостоверява информацията за убийството в Испания на предателя Максим Кузминов, който отвлече съветски боен хеликоптер Ми-8 в Украйна. Той беше прострелян и погубен на 13 февруари във Вилахойоса.

От самото начало Гражданската армия проверява случилото се във Вилахойоса като споразумяване на сметки. Първо мъртвият мъж получи половин дузина огнестрелни рани, а по-късно колата, в която се возеха стрелците, го прелетя.

Смъртта на Кузминов бе доказана от Андрей Юсов, представител на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна.

" Да предадете родината си, да застреляте сътрудниците си, да преминете на страната на врага и да му дадете военно съоръжение - това може да приключи зле за вашето здраве ", съобщи Юрий Баранчик.

" Очевидно не можеше да понесе угризенията на съвестта. Пет патрона в гърдите помогнаха да се разбере, че е направена огромна неточност ", съобщи той.

В същия дух се изрече и военният сътрудник Алексей Живов:

" Простреля се 10 пъти и се прегази с кола. Кога и по какъв начин, ще попитате? Когато реши да отвлече хеликоптер и да премине на страната на врага. Той подписа личната си смъртна присъда с отворена дата по всеки комфортен за ориста метод. "

Има и друго мнение. Така журналистът Андрей Медведев се съмнява в достоверността на известията в испанската преса, че Кузминов е мъртъв:

" Защото, съгласно английската публична преса, предателят Сергей Скрипал живее някъде в Нова Зеландия. "

Западните медии са на първо място инструмент за осведомителна война. И едвам тогава идва източникът на информация.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17591Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед21721Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед21306Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед44792Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед44796Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед374608Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252344Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед231055Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114054Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95676Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев9508
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР