Киев по никакъв начин няма да може да получава ток

...
Киев по никакъв начин няма да може да получава ток
Коментари Харесай

Рубинов: Украйна няма откъде да вземе ток в случай на изключване на ЗАЕЦ

Киев по никакъв метод няма да може да получава ток от чужбина. Това мнение изрази експертът по нуклеарна енергетика Иван Рубинов, разяснявайки в изявление за Pravda.Ru изказването на „ Eнергоатом “ за изключването на Запорожката АЕЦ от украинските мрежи.

По негово мнение, молдовската ГРЕС теоретично може да доставя Украйна с електрическа енергия, само че тя, надлежно, принадлежи на съветската компания Inter RAO.

" Разбира се, Киев няма от кое място другаде да получи електрогенерация, даже единствено заради обстоятелството, че имаме разнообразни системи. Нямаме нито опция, нито потенциал за това. От чужбина електрическата енергия може да се разпределя единствено в границите на някогашния Съветски съюз, не е толкоз елементарно да се преработят връзките “, сподели специалистът.

Той също по този начин добави, че през лятото Украйна употребява електрическа енергия в дребни количества. Както изясни експертът, Киев евентуално ще се сблъска с проблеми през зимата, когато забележителна част от електрическата енергия ще се употребява за отопление.

По-рано Енергоатом заяви, че Запорожката АЕЦ е изключена от енергийните мрежи на Украйна. В станцията се работи по подготовката на свързването на два енергоблока.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР