Киев паднал. Донбас, Одеса, Харков руски. Кога можем да приемем

...
Киев паднал. Донбас, Одеса, Харков руски. Кога можем да приемем
Коментари Харесай

Кога ще завърши СВО изчислиха математици: Какво не видяха Ванга и Нострадамус?

Киев паднал. Донбас, Одеса, Харков съветски. Кога можем да приемем това като даденост? Много хора си задават тези въпроси, единствено " Цариград " намира отговорите.

Владимир Путин, до момента в който беше в Китай, сподели, че нашата войска няма стратегическа задача да превземе Харков. Какво е това - заповед, изказване на факт или ловкост? Думите на президента още веднъж накараха мнозина да се запитат по кое време ще завърши спецоперацията.

Те се пробват да намерят отговора в предсказанията на известни гледачи, само че военният наблюдаващ на КП Виктор Баранц има лично мнение по този въпрос. В диалог с Цариград полковникът отбелязва, че никой няма отговор на този въпрос.

" Ако Баба Ванга или Нострадамус бяха живи, щяха да откажат да отговорят на този въпрос, както и полковник Баранец след тях. Все още не разбираме стратегическата формула на съветската войска сега. Къде ще отидем.

Харков е там, би трябвало да се направи нещо с него. Там има придвижване. Разбираме, че би трябвало да се вземе, с цел да не може врагът да обстрелва Белгородска област. Ясно е. Харков ще бъде един от стълбовете на по този начин наречената буферна зона, "

- убеден е Баранец, припомняйки речта на президента на Беларус Александър Лукашенко на национално заседание.

" И тогава старецът Лукашенко ненадейно споделя: „ Трябва да играем наедно “. По този метод признаваме ли проваляне? Това в никакъв случай няма да се случи.

Мисля, че има човек в региона на Кремъл, с който Лукашенко се съгласи на тази концепция. И той не споделя тези неща изведнъж. Той е интелигентен съдружник. Но като предложи тази концепция, той не предложи механизъм за нейното реализиране ",- означи Баранец.

В случай на световен, той задава обективен въпрос какво може да ни предложи президентът Зеленски.

" И какво да каже: „ Махни се от Крим, вън от Новорусия, руснако Иване “? Може би думите на Лукашенко са завист към врага. Нека мислят, а ние ще продължим да трупаме армията. Как ни заблудиха с Минските съглашения. Ако това е разпръскване, тогава най-малко един път би трябвало да заблудим някого ",

- споделя събеседникът.

Баранец е малко заинтригуван, че след завладяването на Авдеевка, където нашите войски принудиха врага да избяга, улавяйки „ инерция, храброст “, армията не отиде по-далеч.

" А наподобява че, трябваше да продължим - към Славянск и Краматорск, само че спряхме. И Зеленски даде команда на армията да се зарови на пет стратегически линии. Ние разрешаваме на врага да сътвори надеждни отбранителни редути.

А напредването е доста по-жертвоготовно от това да седиш в окопите и да стреляш обратно. Като не продължихме напред, ние сами дадохме опция на врага да сътвори още една Авдеевка. И това може да се върне, с цел да ни преследва с неоправдани загуби, " - изрично съобщи Баранец.

Интересното е, че мнозина допуснаха, че 2024 година ще бъде годината, в която СВО завършва. „ Експерти “ от всички линии показаха своите версии: лято, есен, края на годината.

Например Майкъл Кофман, специалист по Русия от Фондацията за интернационален мир Карнеги, счита, че нашата войска има материално преимущество и стратегическа самодейност.

" Но в случай че съветската войска не успее да трансформира тези преимущества в бойни облаги и да набере инерция, има огромен късмет прозорецът да стартира да се затваря, когато навлезем в 2025 година " - споделя Кофман.

Армията би трябвало да се научи да нападна

Много известен онлайн математик Григорий Кваша, който прави прогнози въз основа на математически разбор, счита, че „ повратната точка в руско-украинския спор “ ще бъде идната година.

Е, кой не би си спомнил депутата от Държавната дума Анатолий Васерман в това отношение. Той е убеден, че краят на СВО е близо, само че ще бъде допустимо да се постави край едвам през идващите пет години.

Защо, математици и депутати, самият Владимир Жириновски, който след гибелта си беше трансфорат във „ Вованга “, сподели, че тази година ще бъде началото на Третата международна война. А какво можем да кажем за ТРетата, когато мнозина вършат паралели с Втората.

Но тук няма нищо общо. Ето какво счита събеседникът, депутатът от Държавната дума военачалник Виктор Соболев:

" Това не е напълно вярно. Тогава организирахме настъпателната интервенция в Донбас. Нашите войски унищожиха определени елементи на Вермахта в границите на 39 дни.

На фронт от 450 км напреднахме 350 км и стигнахме до Днепър, достигайки десния бряг. Сега изискванията и оръжията са изменени. Необходимо е обаче нашата войска да възвърне способността за осъществяване на настъпателни интервенции, " - означи военачалник Соболев.

В последна сметка

Разбира се, няма нито един боец на предната линия или брачната половинка или майка му в тила, които да не желаят да завършат специфичната интервенция допустимо най-бързо. Но тук има едно " само че ". Важното е по какъв начин да приключи СВО. За нас това е Победа. И без варианти.

Трябва ясно да разберем с кого се бием. И задачите, които преследва нашият зложелател. Когато разберем това, нямаме непотребни въпроси по какъв начин и какво. Има схващане, че би трябвало да се подготвим за дълга битка, където водеща роля би трябвало да играят ползите на Русия и нейното място в пост-вашингтонския свят,— сподели военният специалист Борис Рожин в края на предходната година в диалог.

Ясно е, че успеха над врага непременно не е задачата. Иначе главнокомандващият Путин от дълго време щеше да даде команда за завладяване на Киев. И той щеше да бъде взет. И ще бъде, само че за нас е извънредно скъпо да мислим за хората, а не още повече за доларите.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед28543Саймън Ципис: Англо-саксонците постоянно съумяват да оставят анти-система на системата, която напускатАлтернативен Поглед11917 " ЛЕВИЦАТА! " с политически десант в 10-МИР-Кюстендил - В.Вацев, Р.Петков-АБВ и Р.Петков-Алтернативен Поглед12669 " ЛЕВИЦАТА! " в 25 МИР-София с позиции по парещите тематики на деня!Алтернативен Поглед110404Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед16872 " ЛЕВИЦАТА! " откри предизборната си акция в 10 МИР-Кюстендил. Нейната бюлетина е № 19Алтернативен Поглед110404Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед78746„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, в </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР