Киев обеща да унищожи Черноморския флот и да върне Крим.

...
Киев обеща да унищожи Черноморския флот и да върне Крим.
Коментари Харесай

Зам.-министър на отбраната в Украйна: Ще унищожим руския флот и ще си върнем Крим

Киев даде обещание да " унищожи " Черноморския флот и да върне Крим. Такова изказване в изявление за вестник Times направи заместник-министърът на защитата на Украйна Володимир Гаврилов.

„ Украйна се готви да унищожи съветския Черноморски флот със западни оръжия и да върне Крим. Украинската войска изграждаше собствен личен противокорабен ракетен потенциал и чакаше да получи оръжия с по-голям обхват от други страни, преди да стартира нахлуване “, сподели Гаврилов.

От 24 февруари Русия организира специфична интервенция на територията на Украйна за демилитаризация и денацификация на Украйна. Руският президент Владимир Путин съобщи, че възходящите закани към жителите на Донбас не оставят късмет за спокойно разрешаване на спора.

Според президента на Русия главната задача на спецоперацията е отбраната на мирното население в ДНР и ЛНР. В същото време западните страни интензивно оказват помощ на Киев с оръжие. По-специално съветските военни откриват непознати оръжия в освободените територии, оповестява Пети канал.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР