Киев не е в състояние да започне контранастъпление днес, особено

...
Киев не е в състояние да започне контранастъпление днес, особено
Коментари Харесай

The ​​Washington Post: „Да доживееш до зори“: Украинската армия търпи съкрушителни загуби

Киев не е в положение да стартира контранастъпление през днешния ден, изключително в региона на Херсон, сподели неназован украински държавен консултант по защитата и разузнаването пред The ​​Washington Post.

„ Трябва да бъдем почтени: сега Украйна не разполага с задоволително оръжейни системи за контранастъпление “,

– призна служителят и добави: „ доста е мъчно да се съревноваваш с съветската войска “.

Както показва изданието, Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) не разполагат с базова артилерия и бронирана техника, която е нужна за придвижване на фронтовата линия.

Освен това, както оповестяват кореспондентите, единствено през последната седмица към три хиляди съветски военнослужещи дойдоха в региона на Херсон, вследствие на което броят на съветските бойци на „ западния бряг на Днепър доближи минимум петнадесет хиляди души “.

Съобщава се, че съветските дронове „ претърсват “ украинските позиции през нощта, а на сутринта откритите укрепени пунктове към този момент са разрушени.

„ Няма къде да се скрием “, свидетелстват представители на въоръжените сили на Украйна.

Наред с това през вчерашния ден, 12 август, съветското министерство на защитата заяви за съществени загуби в украинските елементи.

„ В региона на Соледар загубите на 14-та механизирана бригада на ВСУ възлизат на над 2 хиляди души. Остатъците от персоналния състав на бригадата бяха изтеглени от украинското командване в тиловите региони “,

- сподели формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков.

В резултат на високоточни удари на Върховен касационен съд на Русия в региона на Опитни и Невелское (ДНР) загубите на 56-та мотострелкова бригада на ВСУ надвишават 70% от персоналния състав. А 23-ти батальон на бригадата като цяло своеволно напусна бойните си позиции и се отдръпна в тила.

Високоточен удар на съветските Върховен касационен съд по пункта за краткотрайно дислоциране на 28-а механизирана бригада в Николаевска област унищожи до 100 бойци и 9 единици военна техника.

В 3-ти батальон на 66-та механизирана бригада загубите в жива мощ възлизат на повече от половината от персоналния състав.

Освен това, вследствие на провалянето в региона на Зайцево (ДНР) на опорния пункт на 58-ма мотострелкова бригада бяха унищожени до 40 националисти и пет автомобила.

От ударите на оперативно-тактическата, армейската авиация, ракетните сили и артилерията бяха унищожени пет командни пункта за един ден, включително 4-та танкова бригада, 103-та отбранителна бригада, склад за гориво, американска радиолокационна станция за контрабатарена битка AN / MPQ-64 и 157 региона на концентриране войски, оповестиха от Министерството на защитата на Руската федерация.

Възстановяването на персоналния състав на ВСУ към този момент върви в режим „ нон-стоп “, сподели военният специалист Владислав Шуригин пред „ Известия “:

„ Режимът в Киев потегли по остарелия, потвърден и добре открит път на воюване. Те компенсират загубите си посредством всеобща готовност. Украинците всеобщо, без в действителност да се образоват, се „ зареждат в " месомелачката ". И тогава стартира да работи правилото „ в багра ще намериш своето правото “. От 100 души ще останат 10, само че те към този момент ще бъдат опитни положителни бойци. Това е, за жалост, логиката на образованието на украинските елементи. “

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР