Киев не е обявявал официално, че стои зад тези инциденти,

...
Киев не е обявявал официално, че стои зад тези инциденти,
Коментари Харесай

Задействала се е системата за противовъздушна отбрана в Керч

Киев не е обявявал публично, че стои зад тези произшествия, само че има индикации, че те са били провокирани съзнателно

По предварителни данни се е задействала системата за противовъздушна защита в Керч, заяви довечера консултант на ръководителя на "руската република " Крим, представен от ТАСС, съобщи.

Олег Крючков написа в "Телеграм ", че "няма заплаха за града и за (Кримския) мост ", който свързва Крим с Краснодарския край в Русия.

От пресслужбата на администрацията на Керч, в най-източната част на анексирания от Русия украински полуостров, означиха, че "звукът е бил сходен гръм (и) са се присъединили алармите на колите ".

"Движението (по Кримския мост) се прави в естествен режим, всичко е наред ", сподели пред ТАСС представител на съветската федерална пътна администрация.

В обществени мрежи през днешния ден се появиха фрагменти, на които се чуват гърмежи, отбелязва ТАСС. Твърди се, че видеозаписът е бил изработен в Керч. Местни поданици оповестиха за две детонации.

В последно време Крим, който бе относително умерено място от началото на войната, наподобява става сцена на партизански дейности от украинска страна. Миналата седмица гърмежи раздрусаха военновъздушната база "Саки ", а във вторник отекнаха детонации в оръжеен склад край град Джанкой. Киев не е обявявал публично, че стои зад тези произшествия, само че има индикации, че те са били провокирани съзнателно.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР