Киев извърши опит за нанасяне на удар с дронове по

...
Киев извърши опит за нанасяне на удар с дронове по
Коментари Харесай

Русия обвини Украйна в опит за атака с дронове срещу Кремъл

Киев извърши опит за нанасяне на удар с дронове по Кремъл, само че офанзивата е била сполучливо отблъсната и президентът Владимир Путин е незасегнат, заяви през днешния ден пресслужбата на съветския президент, представена от ТАСС.

" Тази нощ киевският режим се опита да нанесе удар с дронове по кремълската резиденция на президента на Руската федерация ", обявиха от Кремъл.

Според пресслужбата на президента " два безпилотни самолета са били ориентирани към Кремъл ". " В резултат на навременните дейности, подхванати от военните и специфичните служби с потреблението на системите за радиолокационен надзор, апаратите бяха изведени от строя ", акцентират от Кремъл.

Москва преглежда случилото се като плануван терористичен акт и нападение против Путин в навечерието на Деня на успеха, допълват от пресслужбата. В тази връзка Кремъл съобщи, че съветската страна е подготвена и си резервира правото да предприеме ответни дейности " когато и където сметне за належащо ", се споделя в изказването.

Руският президент Владимир Путин не е потърпевш и продължава да работи както нормално след опита на Киев за терористичен акт в Кремъл, показват от пресслужбата. Агенция РИА Новости заяви, че по време на опита за офанзива против Кремъл Путин не е бил там, а се е намирал в резиденцията си в Ново Огарьово, оповестява Българска телеграфна агенция .

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР