Киев и неговите жители ще бъдат унищожени, ако руснаците си

...
Киев и неговите жители ще бъдат унищожени, ако руснаците си
Коментари Харесай

Георги Панайотов: Украинският народ не може да бъде сложен под ботуш

Киев и неговите поданици ще бъдат унищожени, в случай че руснаците си употребяват оръжието от 64-километровият боен ескорт, който е на 5000 метра от столицата на Украйна. Това сподели някогашният министър на защитата Георги Панайотов.

„ Руските ръководители са взели решение да създадат войната по-кървава. Снощи в Харков е обстрелван жилищен регион. Жертвите ще стават от ден на ден. Човешкото страдалчество ще е извънредно “, акцентира той.

„ Целта на Путин не е свалена от неговия дневен ред. Той желае събаряне на законното държавно управление на Украйна “, разяснява военният специалист от Поморие.

Не знам какви са тактиките и тактиките на съветските командващи, само че задачата е да се смъкна държавното управление и то към този момент без оглед на това дали ще има жертви измежду цивилното население или не, добави той.

На въпроса дали Владимир Путин е боен нарушител, Панайотов отговори, че не е боен съд, само че имало данни, които в случай че се ревизират и излязат правилни, може да бъде разгласен за подобен.

„ Имаме от едната страна една съветска войска, която превъзхожда по бройка и въоръжение украинската. Това са обстоятелствата. От друга страна обаче имаме 40-милионна Украйна, която като един застава да отбрани родната си земя. Тези хора изрично не могат да бъдат купени, да бъдат извоювани техните мозъци и сърца “, добави той в „ Здравей, България! “.

„ Вчера гледах фрагменти по какъв начин цивилни хора стопират танкова колона. Застават пред нея и тя не може да мине. Това са хора, които са решени да не правят отстъпка, с изключение на, в случай че не бъдат унищожени физически “, акцентира някогашният министър.

„ Това, което прави сега съветският президент, е да прави нуклеарен шантаж. Това е психическа война. Подобно нещо той предприе, като популяризира новината, че изпраща чеченски бойци в Украйна, т.е. да всее смут и боязън както измежду популацията на прилежащата страна, по този начин и на Европа. Не за първи път се прави подобен шантаж “, добави той.

„ Има една фотография на съветска балистична ракета по време на церемониал на Червения площад и на нея написа „ След нас има единствено тишина “, т.е. като падне, всичко става на пепел. Целта е да се акцентира на това какъв брой е велика Русия, само че както държавното управление, по този начин и народа знаят, че освен страната им има нуклеарно оръжие “, акцентира помориецът.

Върху балистичните ракети на другите страни не написа, че след тях стартира карнавала, добави той.
ТЕМА преди 7 минути 99 преди 11 минути 732 преди 18 минути 279
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР