Кичозният замък в село Ревадиново се оказа златна мина за

...
Кичозният замък в село Ревадиново се оказа златна мина за
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! На вниманието на НАП! Скандален бос се фукал как печели по 60 000 лева на ден от "замъка"!

Кичозният " палат " в село Ревадиново се оказа златна мина за скандалния предприемач от морето Георги Тумпалов, научи БЛИЦ. Архитектурният ерзац събира туристи от цяла България, които хвърлят левчетата си право в дълбоките джобове на Тумпалов.

Местни поданици разкриха пред медията ни, че Тумпалов се хвалел по какъв начин прибирал по 60 бона дневно от визитите на туристите. Парата била чиста, тъй като пропущал да си заплати данъците.

Хората в Бургаско не проумяват по какъв начин един абсурден предприемач може да си развява коня в директния и метафоричен смисъл на думата и да прави луди пари от една сграда, която умерено може да кандидатства за най-грозната в изстрадалата ни страна.

Скандална популярност

Замъкът бе подложен под държавен надзор като обезпечителна мярка по дело за изнудване против Георги Тумпалов.

Баровецът е упрекнат, че е рекетирал предприемач от Свети Влас и направил опит да му конфискува къщата. Легенди се носят за имотните афери на Георги Тумпалов. Не инцидентно големият палат в село Равадиново е именуван " замъкът на прегрешението " от локалните.

Според грубата оценка за неповторимата сграда са хвърлени над 30 милиона евро.

" Замъкът е детската фантазия на Тумпала. В нейно име изгоряха много хора ", споделя бургазлия, осведомен с тайните на ексцентричния милионер. Историята на чутовния палат стартира с един тайнствен пожар в постройката на поземлената комисия в Созопол. В огъня изгарят всички карти на комисията и се стига до обстановка, в която чиновниците няма въз основа на какви документи да връщат земята на хората.

В този миг " на помощ " се появява дърводелецът Димитър Крушков, който като че ли от вълшебен ръкав вади карти, по които се прави връщането на земите в Созопол и района. Днес към момента се намират хора, които да настояват, че Крушков е фалшифицирал нотариални актове и че с помощта на него целият кадастър на Созопол е фалшифициран.

В тихия и спокоен курортен град все още помнят по какъв начин преди няколко години Тумпалов е запалил колата на кмета Панайот Рейзи. Въпреки злодеянието и обвиняването в рекет, Тумпалов продължава да не е спретнат в ареста и да тъпче банковата си сметка с пари от съмнителна активност.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР