Кичка Бодурова ще отведе брат си със себе си в

...
Кичка Бодурова ще отведе брат си със себе си в
Коментари Харесай

Кичка прибира в Америка болния си брат

Кичка Бодурова ще води брат си със себе си в Америка, научи „ Уикенд ” от самата нея. Естрадната легенда е на мнение, че в случай че родственикът й живее с нея в Съединени американски щати, здравословното му положение ще се усъвършенства. Мишо неотдавна има диабет, само че не обръща нужното внимание на заболяването си.
 

„ Искам да ми е пред очите, с цел да се погрижа качествено за него. В началото на октомври тръгваме дружно за Щатите ”, показа пред наш кореспондент певицата. И напомни, че брат й дълги години е живял в Кипър.

Самата Кичка също има проблеми с кръвната захар . Последната й рецесия породи преди дни около неосъществения неин рецитал в Пловдив. Тогава публиката очакваше Бодурова да излезе на сцената в лятно кино „ Орфей ”, само че неприятните условия и непрофесионалната организация не й разрешиха да пее.

„ Отидох в Пловдив в деня на концерта и що да видя. Две деца - младежи, към 15-годишни, поставят някаква инсталация. А осветяване – никакво. Помолих да ми намерят прекрасен микрофон. Извиних се, че не си нося мой, тъй като в последния миг са ми споделили, че ще имам присъединяване под тепетата. Обещаха, че ще получа това, което желая. В последна сметка обаче ми дадоха микрофон като за караоке. Най-много се ядосах на това. Направих една подготовка и се обадих на озвучител от Пловдив, с който съм работила преди. Момчето беше готово да помогне, само че към този момент се бях разстроила... Вдигнах доста кръвната захар, устата ми побеля цялата. Имах желание да изляза и да се извиня на публиката, че не мога да пея при такива условия, само че щеше да е извънредно да ме виждат в положението, в което бях. Ако някой различен беше на мое място, щеше да си вземе няколкото хиляди лв. хонорар и въобще да не се интересува, че звукът на концерта е ужасяващ. Аз обаче не мога да върша такива взаимни отстъпки – виновна съм пред хората, които обичат моята музика ”, показа ни популярната изпълнителка.

И добави, че идния май още веднъж ще се прибере за няколко месеца в България, с цел да се срещне с многочислените почитатели.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР