Кичка Бодурова е неизрядна във внасянето на задължителните здравни осигуровки,

...
Кичка Бодурова е неизрядна във внасянето на задължителните здравни осигуровки,
Коментари Харесай

Кичка Бодурова се оказа в нарушение на българските закони, застрашава я тлъста глоба

Кичка Бодурова е неизрядна във внасянето на наложителните здравни осигуровки, сподели инспекция на „ Ретро “ в базата данни на Национална агенция за приходите. Естрадната звезда е прекъснала заплащанията още през далечната 2014 година До днешна дата тя има насъбрани отговорности за общо 50 месеца. Проста информация демонстрира, че Бодурова дължи на страната 1120 лв..
Служители на Национална агенция за приходите обаче коментират, че в случай че певицата реши да си възвърне прекъснатите здравни права, най-вероятно ще би трябвало да заплати тлъста санкция, чийто предел доближава 1000 лв.. Като актьор на свободна процедура, който няма зад тила си продуцентска компания и трудов контракт, Кичка очевидно е решила, че не е належащо да се самоосигурява.

Тъй като живее дружно със брачна половинка си и щерка си най-вече в Америка, а у нас си идва единствено за по няколко месеца в годината, бургазлийката разчитала на шанса си да не ѝ се постанова да допира до доктори. Ако по злощастие ѝ се случи нещо и тя се нуждае от незабавен обзор или здравна помощ на територията на България, такива ще ѝ бъдат отказани в държавните лечебници.
Кичка надалеч не е единствената звезда, която подценява заплащането на здравни осигуровки. Нейната съгражданка и кръвна врагиня Тони Димитрова също не е плащала вноските си, които възлизат на скромните 22,40 лева месечно за първото тримесечие на 2019 година Преди време и сътрудника им Данчо Караджов цакаше страната, само че откакто болен от диабет и хукнал по лекари, спрял да пести от здраве и към този момент бил безупречен длъжник. Сред чалга гилдията и в стилните среди също има доста звезди, които са сметнали, че осигуровките са непотребен за тях разход.

Ромският славей Азис и плеймейтката Николета Лозанова са рекордьори по дължими суми. И двамата обаче спадат към листата с едни от най-богатите звезди у нас, по тази причина не им представлявало проблем да си заплащат за прегледи на частно. Освен това и артистът, и моделката страдат от звездомания и търсят поверителност във всяко едно отношение, изключително когато става дума за лекарски прегледи.
Естрадната легенда живее от години в Лас Вегас, само че живо се интересува от ставащото у нас. Тя постоянно следи родната реалност и разяснява остро това, което се случва в България.
Ето какво написа в мрежата Кичка Бодурова във връзка определения за евродепутат Андрей Слабаков:
„ Досега държахме кирливите си ризи в дулапа, в този момент ще ги разходим и в Европа…

Как избирате бе хора? Незнаещи езици, компютър, хора безпардонни, неуважаващи себе си (за мен мъж, който не се бръсне е такъв)… Да не продължавам…
Те ли ще показват България? Не забравяйте да му купите костюм на изпроводяк – сигурна съм, че няма.
Ако бе жив Алеко несъмнено щеше да напише втори том… “, изригна Кичка Бодурова. По-интересното обаче е, че болшинството от почитателите й я поддържа изцяло.
Ако не знаете, ще ви подскажем да хвърлите едно око в обществената мрежа. Именно там ще видите не един или два колажа, отдадени на евродепутата Андрей Слабаков.
Най-популярният от тях е фотография на Народното събрание в Брюксел, който е обхванат от димна завеса. „ Първият работен ден на Слабаков “ – гласи надписът под фотографията (очевадно е защо)… Спорна работа на новия ни политик! “
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР