КИБУЦ БЕЕРИ, Израел (AP) — Джилиан и Пийт Бризли събират

...
КИБУЦ БЕЕРИ, Израел (AP) — Джилиан и Пийт Бризли събират
Коментари Харесай

Роднини на заложници в Газа преживяват кошмар, но мечтаят, че техните близки ще бъдат освободени

КИБУЦ БЕЕРИ, Израел (AP) — Джилиан и Пийт Бризли събират частите от разрушения си живот. Те почистват къщата, където щерка им и внучките им бяха убити от Хамас на 7 октомври, с вярата, че техният шурей, за който се счита, че е заложник в Газа, може да има с какво да се прибере.

Счупените стъкла от взлома на бойците са почистени. Дрехите на умрелите им родственици към момента би трябвало да бъдат опаковани.

„ Наистина не искахме той да се върне и да види положението, в което беше “, сподели Джилиан Бризли, чиято щерка Лиан, на 48 година, беше убита в дома си в кибуц Беери по време на Хамас гняв, дружно с две дъщери: Ноя, 16; и Яхел, 13. „ Всичко, което можем да създадем, е да се надяваме и да се молим, че той е в Газа. И по някое време ще се върне. ”

Десетки фамилии, чиито родственици са били отведени в Газа като заложници, са претърпели призрачен сън оттатък тяхното схващане. Почти пет месеца след началото на войната Израел-Хамас те не престават да се надяват, че останалите заложници ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР