Кибератаките, защитата на личните данни и безплатния интернет в общините.

...
Кибератаките, защитата на личните данни и безплатния интернет в общините.
Коментари Харесай

През януари ще станат ясни изпълнителите на безплатен интернет в училищата

Кибератаките, отбраната на персоналните данни и безплатния интернет в общините. Това бяха единствено част от тематиките, по които приказваха европейските посланици на профилирана гимназия “Иван Сергеевич Аксаков” и еврокомисарят Мария Габриел. Гости на срещата бяха и претендентите за европейски посланици от Професионалната гимназия по стопанска система и туризъм “Алеко Константинов” във Велинград, съобщи кореспондент на БГНЕС от района.
Българският еврокомисар е 14-ят посетител на младшите посланици на Европейския парламент от гимназия „ Иван Аксаков “ в Пазарджик в самодейността им „ Коридорът е Европа “. Младшите европосланици демонстрираха познания и социална ангажираност с въпросите, които зададоха на българския еврокомисар Мария Габриел.
Мария Габриел приказва и за съответните дейности на Европейска комисия и на Европейски Съюз против хакерските атаки и отбрана на персоналните данни в интернет. Тя се срещна с ръководителя на ученическата изборна комисия Даниан Георгиев и с част от предизборната акция на новите претенденти за младши посланици от „ Аксаков “, които се избират посредством директни училищен избори от всички възпитаници в учебно заведение. Тази година изборите ще са две в едно и с изключение на нови младши посланици, аксаковци ще избират с интегрални бюлетини в един ден и ръководител на ученическия учебен съвет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР