Кибератаката към страницата на ГЕРБ във Фейсбук започна в момента,

...
Кибератаката към страницата на ГЕРБ във Фейсбук започна в момента,
Коментари Харесай

Христо Гаджев: Всеки ден от 1 януари до 30 юни, България е плащала 31 милиона на Русия, основно за нефт и газ

Кибератаката към страницата на ГЕРБ във „ Facebook " стартира сега, в който започнахме да разкриваме зависимостите на някогашните ръководещи за връзките им с съветските стопански ползи. Това сподели Христо Гаджев от ГЕРБ в предаването „ Денят стартира в неделя " по Българска национална телевизия.

По думите му за първото полугодие на годината сме внасяли съветски газ, и то на по-висока цена. „ Всеки ден от 1 януари до 30 юни България е плащала 31 милиона на Русия, главно за петрол и газ, в случай че година по-рано сме плащали 11 милиона. Плащали сме на съветски медиатори по-скъпо за съветски газ - 1,8 милиарда лв.. Нефт и нефтените артикули са за 2,8 милиарда лв. ", уточни той.

По думите му вносът на съветски петрол в България също е повишен, без да се е покачило потреблението. „ Основната концепция на глобите и на политиката на Европейския съюз от началото на войната е да понижи стокооборота си с Русия, с цел да не финансира войната на Путин, а ние сме създали тъкмо противоположното, утроили сме недостига си с Русия ", добави Христо Гаджев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР