Киърън Гибс ще се присъедини към Интер Маями, когато договорът

...
Киърън Гибс ще се присъедини към Интер Маями, когато договорът
Коментари Харесай

Бекъм взема бивш английски национал в Интер Маями

Киърън Гибс ще се причисли към Интер Маями, когато договорът му с Уест Бромич изтече в края на сегашния сезон. Контрактът на 31-годишния бранител с тима от Мейджър Сокър Лигата на Северна Америка ще бъде за два сезона и половина. " Той ще остане при нас до края на шампионата ", обявиха от Уест Бромич.

Бившият британски национал Гибс, който е младеж на Арсенал, изкара повече от десетилетие в клуба от Северен Лондон. С " артилеристите " бранителят завоюва три пъти купата на Футболната асоциация. Гибс има 10 изиграни дуела с екипа на Англия. Уест Бромич заема 19-то място в класирането във Висшата лига с актив от единствено 18 точки.

Киърън Гибс мина при " дроздовете " от Западен Мидландс през 2017 година. Интер Маями е благосъстоятелност на Дейвид Бекъм и приключи на десета позиция в Източната конференция на Мейджър Сокър Лигата през предходната акция. Властите в Съединени американски щати проверяват Интер за хипотетично нарушаване на разпоредбите за погашение на заплати след прехвърлянето на френския халф Блез Матюиди от италианския Ювентус.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР