Киара Маджарова е родом от Бургас, където завършва класически балет. В

...
Киара Маджарова е родом от Бургас, където завършва класически балет.
В
Коментари Харесай

Вижте Киара Маджарова от Ергенът 3 /снимки/

Киара Маджарова е родом от Бургас, където приключва типичен балет.
В момента е модел, а от година и поп-фолк реализатор в лейбъла на Емануела. Най-популярната ѝ ария носи името „ Закачен “ – парче, което за негативно време се трансформира в цялостен шлагер в платформата Tik-Tok. Киара дефинира себе си като работлива, красива и амбициозна. Десет години е упражнявала художествена гимнастика, като е била и в националния тим на България. Има доста извоювани медали от надпревари и интернационалните шампионати, само че ѝ се постанова да приключи кариерата си на състезател поради сериозна травма. Спортът я научава на дисциплинираност и хъс, които придвижва и в работата си, целеустремена към върха.
Не крие, че е дива и първична – постоянно е открита, тъй като няма защо да се преструва или тормози. Винаги споделя цялата истина, с риск да има ядосани.
Работата ѝ като фолк певица я прави щастлива. Вярва, че човек би трябвало да следва сърцето си, а не хорското мнение. Убедена е, че е основана за сцената, и се усеща в кожата си повече от всеки път.
Заради натовареното си всекидневие, обаче, Киара е необвързана. Определя себе си като мощно влюбчива – желае мъжът до нея да е крепко стъпил на земята и да държи на думата си. Не обича високопарни думи, а дейности.
Киара е наясно, че мъжете я обожават, а дамите желаят да са като нея, и е твърдо уверена, че никой не може да ѝ устои… в това число и новият „ ерген “ на България – Алек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР