Киара Ферани – една от най-известните блогърки в света, е

...
Киара Ферани – една от най-известните блогърки в света, е
Коментари Харесай

Ухажват Киара Ферани за водещ на Евровизия 2022

Киара Ферани – една от най-известните блогърки в света, е ухажвана от италианската телевизия RAI за водеща на Евровизия следващата година. Според информация на сп. Oggi, инфлуенсърката е спрягана за ролята поради позитивния си имидж на интернационално равнище, написа вестник " Монитор "

Въпреки слуховете, безапелационни проекти за провеждането на събитието към момента няма. Към момента тече кандидатстването за домакинство на състезанието, като всички градове, които до този миг обявиха предпочитание да посрещнаст Евровизия 2022 следва да подадат документи, доказващи осъществяването на всички условия. Сред тях са съществуването на летище, задоволително на брой хотели и зала с потенциал за най-малко 10 000 души.

Семейството на Ферани е към този момент познато на почитателите на песенния конкурс. Нейният брачен партньор Федец се яви на фестивала в Сан Ремо 2021, като се класира на второ място.

Италия получава правото и отговорността да провежда Евровизия следващата година, откакто рокаджиите от Maneskin се поздравиха с успеха през месец май.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР