Киара Ферани е може би най-разпознаваемият инфлуенсър в цял свят.

...
Киара Ферани е може би най-разпознаваемият инфлуенсър в цял свят.
Коментари Харесай

“Еспресо” сложиха Киара Ферани на корицата си като Жокера

Киара Ферани е може би най-разпознаваемият инфлуенсър в целия свят. Името й е върху чанти, обувки, облекла, гримове… и италиански козунаци.

Ферани има съвсем 30 милиона почитатели и по време на празниците пусна извънредно „ Пандоро “ (празничен козунак в Италия) в розов цвят. 1 милион евро от приходите трябваше да отидат като подаяние за детската болница в Торино.

Инфлуенсърката направила дарението още преди постъпването на средствата, само че тук идва огромният проблем. Всички фенове на Ферани, които дали повече от 9 евро за пандоро (много над общоприетата цена на сладкиша) считали, че всички доходи ще отидат за болничното заведение.

След като излиза наяве, че това не е по този начин и огромна част от сумата отива в сметката на Киара Ферани, последва стихия от неодобрение в Италия. Хората бяха толкоз смутени, че казусът беше коментиран и от италианския министър председател Джорджа Мелони.

Развитието на абсурда накара Ферани да разгласява видеоклип, в който се извинява за заблудата – доста от потребителите обявиха, че не й имат вяра.

Скандал с продължение…

Италианският седмичник “Еспресо ” постави Киара Ферани на корицата си, гримирана като Жокера. “Фирма “Ферани ” тъмната страна на Киара ” – под това заглавие компанията разгласява обстойно следствие за предприемаческата активност на родената в Кремона 36-годишна инфлуенсърка.

Само преди седмица Киара се раздели с мъжа си – известният рапър Федец. Вина за рецесията на двойката имаше и абсурдът с комерсиалните интервенции на Ферани с коледния козунак “Балоко ”, показани като щедрост. Заради тях тя беше санкционирана с над 1 млн. евро от Службата за конкуренция.

Корицата на “Еспресо ” излезна точно на 8-ми март, а приятелят й Федец я разяснява по следния метод: “А по кое време ще имаме едно хубаво следствие за вашия притежател петролен бизнесмен. Очаквам с неспокойствие. ”
 
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР