Киану Рийвс се слави като един от най-скромните, най-щедрите и

...
Киану Рийвс се слави като един от най-скромните, най-щедрите и
Коментари Харесай

Коя е любимата песен на Киану Рийвс

Киану Рийвс се слави като един от най-скромните, най-щедрите и най-човечните артисти в Холивуд. Може би и по тази причина е толкоз харесван от милиони по света. Феновете правят оценка освен положителната му актьорска игра и хубавите филми, в които взе участие, а и това, че е с голямо сърце.

Той се грижи освен за най-близките си, а и постоянно подарява пари на разнообразни благотворителни организации и дела. Освен това основава фондация за проучване на рака, която подкрепя и детски лечебни заведения. Цялото положително, което прави Киану, обаче е безшумно, без непотребна медийна олелия, тъкмо както би трябвало да бъде, когато човек желае да помогне, без да си прави непотребна реклама.

Киану Рийвс е доста загадъчен, освен що се отнася до щедрост, само че и за всичко, обвързвано с персоналния му живот. Той рядко разкрива какво се случва към него, по тази причина и всяка дребна детайлност, която споделя за себе си, е извънредно забавна за почитателите му.

Актьорът от " Матрицата " неотдавна беше посетител в The Late Show със Стивън Колбърт. В дребна част от предаването на гостите се задава серия от 15 въпроса, които да " обхванат в душата " на събеседника.

Един от въпросите, отправени към Рийвс, беше да избере една ария, която може да слуша до края на живота си. След като изпъшка и поклати глава няколко пъти, Киану отговори, че това е  " Love Will Tear Us Apart " - песента на Joy Division от 1980 година, която беше пусната месец след гибелта на фронтмена Иън Къртис.

Благодарение на водещия разбрахме, че любимият екшън филм на артиста е Rollerball от 1975 година, с присъединяване на Джеймс Каан, най-добрият сандвич за Киану е изгорял хрупкав сандвич с фъстъчено масло с мед. Най-страшните животни за него са пък са паяците.

Най-забавният му отговор идва, когато Киану реши да показа една своя преживелица по какъв начин е помолил сътрудника си Джордж Карлин за подпис.

" Той написа: " Скъпи Киану, майната ти. Винаги съм мислил, че това обръщение е особено за мен, само че по-късно срещнах някой различен, който сподели, че му е написал същото и малко се разочаровах ", спомня си с усмивка Рийвс.

Що се отнася до любимия му мирис, Киану признава, че това е миризмата на мотора му Norton Commando от 1974 година, когато моторът загрее.

" Когато сте покарали много, маслото в мотора се загрява и миризмата, която се усеща, е в действителност добра ", признава артистът.

Водещият моли Рийвс да опише остатъка от живота си с пет думи. Киану избира шест и за него това са: вяра, здраве, обич, другарство, изкуство, мотоциклети.

Колбърт споделя, че този сегмент от предаването с въпросите в действителност е въодушевен от предходно появяване на Рийвс в шоуто през май 2019 г.  Тогава на въпрос какво се случва, когато умрем, Киану отговоря с думите: " Знам, че ще липсваме на тези, които ни обичат. "

Колко е прав и какъв брой е остроумен единствено. Как да не го харесва човек?!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР