Киану Рийвс никак не обича медийното внимание затова си е

...
Киану Рийвс никак не обича медийното внимание затова си е
Коментари Харесай

Жената, която спаси Киану от самотата

Киану Рийвс по никакъв начин не обича медийното внимание по тази причина си е същинско събитие да го забележим на аления килим. А последната поява на артиста се трансформира в тематиката, за която всички приказват.

В неделя, 3 ноември, 55-годишния артист участва на LACMA Art+ Film Gala в Лос Анджелис. Той се появи на събитието на разположение с художничката Александра Грант.

И това е първият път, в който виждаме Рийвс в сходна непосредственост с жена от евентуално 20 години.
 Снимка 451159

Киану неотдавна бе разгласен за прекомерно добър човек за тази планета, както и за най-желаното гадже в интернет. Той нееднократно е приказвал за живота в самотност , а когато последователки желаят да се снимат с него, звездата от " Матрицата " в никакъв случай не се разрешава да ги допира.

Джентълмен, фантазия за доста дами, очевидно Рийвс най-сетне е разкрил дамата, която да промени метода му на битие.

Самият факт, че се осмели да показва гласност близостта си с Грант , въпреки и единствено държейки я за ръка, ни е изцяло задоволителен, с цел да сме сигурни, че Киану е влюбен.
 Снимка 451160

Художничката Александра Грант е дългогодишна другарка на артиста и двамата нееднократно са работили дружно по разнообразни планове. Двамата даже сътвориха издателство преди две години. Но очевидно другарските и бизнес връзките им са съумели да прераснат в освен това, написа People.

Жената, която очевидно е съумяла да избави Киану от самотата, е на 46 години , с девет години по-млада от него, само че множеството мнения в обществените мрежи под фотосите им са свързани точно с обстоятелството, че наподобява много по-възрастна от него.
 Киану Рийвс, няколко дребни кученца и обичаните неща на акьтора
Голямата обич на Киану Рийвс

Не са нито дамите, нито моторите

Ние ще си запазим коментара, тъй като несъмнено ни харесва да виждаме Киану ухилен и нищо друго няма значение в тази ситуация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР