Киану Рийвс може и да е известен с ролята си

...
Киану Рийвс може и да е известен с ролята си
Коментари Харесай

Киану Рийвс и приятелката му Александра Грант с рядка публична целувка

Киану Рийвс може и да е прочут с ролята си на невъзмутимия палач Джон Уик, само че той и дългогодишната му другарка Александра Грант стоплиха сърцата този уикенд.

По време на появяването си на аления килим на церемония вечерта на Музея за модерно изкуство в Лос Анджелис двойката беше снимана да се смее, усмихва и да се целува.

Грант, награждаван образен актьор, избра за случая яркочервена рокля на цветя, дълга до пода, а Рийвс изглеждаше елегантно в тъмносин костюм и раирана вратовръзка.

В неотдавнашно изявление за списание People Рийвс предлага необичаен взор върху връзката, когато е запитан за " последния миг на самодоволство ".

" Преди няколко дни с моята обичана ", сподели звездата от " Матрицата " пред изданието предишния месец. " Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствахме се ужасно. Просто беше доста хубаво да сме дружно. "

Въпреки че Рийвс и Грант оповестиха обществено своя романс през ноември 2019 година, когато минаха ръка за ръка по аления килим на арт церемония в Лос Анджелис, те имат професионални връзки от години.

Rob Latour/Shutterstock

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР