Киану Рийвс изглежда неузнаваемо, след като обръсна дългата си коса

...
Киану Рийвс изглежда неузнаваемо, след като обръсна дългата си коса
Коментари Харесай

Няма да познаете Киану Рийвс на снимките на „Матрицата“ 4 СНИМКИ

Киану Рийвс наподобява неузнаваемо, откакто обръсна дългата си коса и се появи в изумителен тип, заяви „ Мирър “.

През последните години артистът, изиграл Джон Уик, се подвизаваше с тъмна брада и коса, дълга до раменете.

Разбира се последната му промяна е за кино роля. 56-годишният Киану обръсна тъмните си кичури, с цел да изобрази визията на Нео в последната част от „ Матрицата “.

Звездата стартира фотоси в Берлин, Германия преди четири месеца, когато камерите още веднъж започнаха заработиха на фона на пандемията от ковид.



Феновете ще виждат, че последната му визия има сходства с тази, когато емблематичният му воин Нео се разсънва в оборудване за общуване на хора във кино лентата от 1999 година



Киану се появи със зашеметяващата си другарка Александра Грант, която го придружаваше в колата до хотела. Актьорът срамежливо се опита да избегне камерата, прокарвайки пръсти през прясно подстриганата си коса.

„ Матрицата 4 “ ще излезе по кината през 2021 година. Снимките бяха отсрочени през март на фона на пандемията от ковид, която раздруса развлекателната промишленост.

Заедно с Киану, за фотосите в Берлин са и някои от най-големите звезди на кино лентата. Кари-Ан Мос се върна към ролята си на Тринити от истинската трилогия. Джеда Пинкет-Смит също ще се върне в ролята на Ниобе за четвъртия филм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР