Киану Рийвс е отличен актьор и всепризнат добряк. Въпреки че

...
Киану Рийвс е отличен актьор и всепризнат добряк. Въпреки че
Коментари Харесай

Киану Рийвс направи луксозни подаръци на каскадьорите от Джон Уик

Киану Рийвс е отличен артист и утвърден наивник. Въпреки че пази персоналния си живот съвсем в загадка, 57-годишният холивудски ас е великодушен и доста благ вид. Преди дни стана ясно, че той е подарил часовници " Rolex Submariners " на каскадьорите от кино лентата " Джон Уик 5 ", написа dmarge.com.

Рийвс беше видян да чества с сътрудниците си в ресторант в Париж след фотосите в Берлин, и всички явно останаха много удовлетворени от новите си часовници. Киану купил подобен за себе си. На всички часовници е гравирано персонално благодарствено известие от него до притежателя му, предава life.dir.bg.

Каскадьорите, към които е показал този жест, са Брус Ли Консепсион, Джеръми Маринас, Дейв Камарило и Лий Кианг.

Специалисти по тематиката с марката се чудят по какъв начин Рийвс се е сдобил с толкоз бройки откакто има лист с чакащи от няколко години, искащи да се снабдят с модела, чиято последна актуализация е от 2020 година Цената на броя е към 10 000 $.

Извън екрана Киану е виждан да носи всичко - от " Corum Bubble GMT " до " Omega Seamaster Diver 300M " и даже различен Rolex, GMT-Master II " Coke ". Той в действителност е човек с усет.

Киану не за първи път демонстрира великодушната си и човечна страна. По време на фотосите на " Матрицата " научава, че човек от снимачния отдел има фамилни проблеми и му дава коледен бонус от цели 20 000 $. Освен това подарява обилни суми, с цел да финансира специфичните резултати, дизайнерското звено и продуцирането на лентите от поредицата. Подарява на всички 12 каскадьори от лентата по един мотор " Харли Дейвидсън ", с цел да покаже уважението си към една от най-опасните специалности в Холивуд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР