Киану Рийвс е изключително потаен относно личния си живот. Но

...
Киану Рийвс е изключително потаен относно личния си живот. Но
Коментари Харесай

Киану Рийвс за гаджето си: Толкова е хубаво да сме заедно, чувствам се страхотно

Киану Рийвс е извънредно загадъчен по отношение на персоналния си живот. Но когато има какво да каже, го прави особено, оповестява CNN.

Такъв бил моментът, когато звездата от " Джон Уик 4 " бил помолен от списание " People " да опише най-скорошните си моменти на самодоволство. Той дал отговор:

" Преди няколко дни с моята обичана жена. Бяхме в леглото. Усещаше се по какъв начин сме свързани. Радвахме се един на различен, смеехме се и се кикотехме. Чувствам се ужасно. Просто е толкоз хубаво да сме дружно. "

Актьорът има връзка от много време с художничката и филантропка Александра Грант.

Двамата провокираха клюки, че са дружно още от 2019 година, откакто бяха видени да се държат за ръце на LACMA Art + Film Gala.

Рийвс и Грант са работили дружно по две книги, " Ода на щастието " и " Сенки " през 2011 година и 2016 година, като тя е направила илюстрациите, а Рийвс е създател на текста.

" Ода на щастието " е брошура с картинки за възрастни, очарователно увещание да не се вземаме прекомерно на съществено, пише . 

Известно е, че артистът не допира дамите, когато театралничи за фотоси с тях, вместо това слага ръката си зад тях, като знак, че почита персоналното им пространство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР