Киану Рийвс е издействал ограничителна заповед срещу мъж, за когото

...
Киану Рийвс е издействал ограничителна заповед срещу мъж, за когото
Коментари Харесай

Мъж спа в задния двор на Киану Рийвс

Киану Рийвс е издействал ограничаваща заповед против мъж, за който се твърди, че е направил редица нежелани визити в дома му - в това число е спал в задния му двор, заяви Скай нюз.

Холивудската звезда от “Матрицата ” съобщи, че случилото се го кара да се усеща " извънредно угрижен, нервиран и смутен ".

В правосъдни документи, с които разполага осведомителната организация PA, Рийвс твърди, че 38-годишният Брайън Кийт Диксън е посетил парцела му в Лос Анджелис шест пъти. Това се е случвало сред ноември предходната година и януари 2023, по показания на Рийвс. 

Документите също по този начин показват, че по време на второто посещаване Диксън е оставил раница със " странни " предмети, в това число комплект за ДНК проби.

Диксън назовава себе си в обществените медии “Джаспър Кийт Рийвс ”, явно поради свое разбиране, че той и Рийвс са родственици. 

В изказване артистът сподели: „ През последните няколко месеца имаше голям брой произшествия, при които ответникът посети дома ми без покана, нахлу в парцела ми, потърси достъп до дома ми и се опита да се свърже с мен.

Разбрах, че има настоящо наказателно следствие против ответника заради притеснителното му държание. Неговите смущаващи и заплашителни дейности не престават и ме карат да бъда доста смутен, нервиран и смутен, в това число тъй като желая да защитя моя сътрудник и другари, които живеят или прекарват известно време в моя дом “.

Временната ограничаваща заповед е издадена до 24 февруари - датата на правосъдното съвещание по въпроса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР