Киану Рийвс е една от знаменитостите с най-тежки житейски истории.

...
Киану Рийвс е една от знаменитостите с най-тежки житейски истории.
Коментари Харесай

Любовта понякога закъснява, но винаги идва при нас: Киану Рийвс показа жената до себе си

Киану Рийвс е една от звездите с най-тежки житейски истории. Кариерата му върви стремително нагоре, само че за сметка на това персоналният му живот е белязан от тежки загуби. Никога не е бил женен, а обликът му на сензитивен и безмълвен стоик се надгражда с всяка последваща роля. Става прочут и със скромния си метод на живот, което не е типично за холивудските звезди.

Мъже, взимайте образец: Киану Рийвс демонстрира по какъв начин се театралничи до жена

Всичко това накара светът да се влюби в този обаятелен свенлив мъж. А изненадващата му поява на звездно събитие с жена до себе си накара многочислените му почитатели да изпаднат във екстаз.

Тя се споделя Александра Грант. 46-годишната художничка е първата жена, с която Киану театралничи на аления килим за цялата си 35-годишна кариера. Двамата очевидно сияят от благополучие и не смъкват взор един от различен. Очаровани сме!

Вижте фотоси от събитието в нашата изложба ТУК >>>

Важно е да подчертаем, че тази дама изобщо не е нова фигура в живота на артиста. Двамата се познават още от далечната 2011 година, а слуховете, че сред тях има освен това от другарство, не престават от четири седмици.
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  Каква шапка да изберем съгласно формата на лицето си? Тема ноември 2019 Каква шапка да изберем съгласно формата на лицето си?  Чантите за есен 2019: крокодили, овце и вериги! Тема ноември 2019 Чантите за есен 2019: крокодили, овце и вериги!  13 аксесоара от 90-те, които няма да спрат да се връщат на мода Тема ноември 2019 13 аксесоара от 90-те, които няма да спрат да се връщат на мода Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР