Киану Рийвс е една от малкото холивудски звезди, които с

...
Киану Рийвс е една от малкото холивудски звезди, които с
Коментари Харесай

Емоционална история с Киану Рийвс трогна мрежата

Киану Рийвс е една от дребното холивудски звезди, които с времето последователно, само че несъмнено се трансфораха във всеобщи любимци, печелейки вечно уважението и любовта на необятната аудитория. Освен че прави отлични филми, в които показва безспорния си актьорски гений, той също по този начин е безусловно същински и изцяло прям в интервютата, които дава, разкриващи неговата удивителна персона и темперамент, написа life.dir.bg.

Макар да е измежду най-популярните мъже на света, артистът остава крепко стъпил на земята, устоявайки на съблазняващите привилегии и изкушаващи прерогативи, идващи със славата. Поредното доказателство за това е една история, обикаляща обществената мрежа Reddit в последните няколко дни, която развълнува потребителите ѝ, добавяйки още редица имена към листата с фенове на звездата от " Матрицата ".

Публикацията, разказваща трогателна преживелица с екранния Нео, се появи в раздела " Ask Reddit ", където хората, употребяващи платформата, по принцип споделят и разискват постъпките на известните, трансформирали метода, по който гледат на тях.

Ето какво написа един от потребителите на уеб страницата:

" Баба ми бе влюбена в Киану Рийвс, тъй като той ѝ подсещаше за дядо ми на млади години. Тя толкоз го харесваше, че бе изгледала всичките продукции с негово присъединяване до 2000 година - от " Невероятните завършения на Бил и Тед " до " Дарбата ". В началото на 80-те години на предишния век тя получи инсулт и беше съвсем напълно прикована към леглото през идващите 20 години от живота си, които се оказаха нейните последни, тъй че филмите бяха нейното главното занимание. В избран миг тя даже стартира да приема Киану за собствен другар, просто тъй като се виждаше рядко със своите познати ", изяснява мъжа.

" Не доста откакто " Матрицата " излезе, на чичо ми му се наложи да отиде до Лос Анджелис по работа. Докато е бил там е решил да обядва в първокласен ресторант, който са му предложили, когато внезапно видял по какъв начин Киану влиза с жена в заведението. Приключвайки с яденето, чичо ми отишъл до масата им и споделил: " Извинете, нормално не върша по този начин и не желая да ви трежова, само че просто желаех да знаете, че 80-годишната ми майка е голям ваш обожател. Тя в действителност ви обича и е гледала всичките ви филми, тъй като ѝ напомняте за моя татко. " Той сподели, че след думите му Киану го попитал дали има мобилен телефон в себе си, а след това изискал да ѝ се обадят, с цел да приказва с нея. Той приказвал с баба ми няколко минути, правейки я безпределно щастлива. Тя беше толкоз изолирана и неговата добрина, наред с интереса му към нея, демонстрираха какъв необикновен човек е той ", завърша обявата си потребителят.

Не всички обаче одобриха историята за чиста монета, защото в мненията под поста се срещат и такива, които я подлагат на подозрение. Нека не забравяме обаче, че тук става въпрос за мъжа, който освен подари мотоциклети на членовете на екипа, до момента в който снимаше " Матрицата ", само че също по този начин се отхвърли от хонорара си за кино лентата " Адвокатът на Дявола ", равняващ се на 2 милиона $, прибавяйки го към този на Ал Пачино, с цел да го притегли към плана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР