Kia предостави 424 автомобила за превоз на отборите, официалните гости

...
Kia предостави 424 автомобила за превоз на отборите, официалните гости
Коментари Харесай

Kia предостави 424 автомобила за нуждите на Мондиала

Kia даде 424 автомобила за транспорт на тимовете, формалните посетители и делегати от целия свят по време на идното Световно състезание по футбол - FIFA World Cup Russia™. Предаването на автопарка за потребностите на футболното състезание още веднъж показва поддръжката и пристрастеността, която Kia споделя с най-популярното спортно съревнование в света. Официалната гала по връчване на автомобилния парк се състоя на 31 Май, стадион Лужники в Москва, където на 15 юли ще се организира финалната среща от Мондиал 2018.

Световното състезание по футбол се открива на 14 юни. Мондиал 2018 за първи път ще се състои в страна от Източна Европа, а срещите ще се играят на два континента – в Европа и Азия. Общо 32 тима от целия свят ще се включат в конкуренцията за купата на най-популярното състезание по футбол в света.

Като формален сътрудник на FIFA, автопаркът, който Kia дава за потребностите на надпреварата, включва първокласната лимузина К9, Sorento SUV, компактният кросоувър Sportagе и Сийд хечбек. Автомобилите ще транспортират всички национални тимове по футбол, съдии, публични посетители и делегати по време на 64-те срещи от Световната купа на ФИФА. Церемонията почете и футболната легенда Неманя Видич, някогашен състезател на Манчестър Юнайтед, Спартак Москва и националния тим на Сърбия.

Kia ще предложи няколко благоприятни условия на почитателите да се включат в Световната купа посредством акцията " Get into the game ". За начало Kia дава късмет на 64 деца от целия свят да дават топката преди всяка една от футболните срещи.

За тези, които желаят да подражават на своите герои, самодейността " Champ into Arena " кани аматьорски футболни тимове, формирани от по 5 играча, в Москва, където 16 националности ще се състезават за интернационална популярност. Победителят ще получи трофея от един от най-известните футболисти в света.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР