Ки Йонг Джу, съосновател и главен изпълнителен директор на платформата

...
Ки Йонг Джу, съосновател и главен изпълнителен директор на платформата
Коментари Харесай

Биткойн: Все още ли се намираме в бичи цикъл?

Ки Йонг Джу, съосновател и основен изпълнителен шеф на платформата за разбори CryptoQuant следи представянето на Биткойн (BTC), защото водещата криптовалута остава с към 10% под пика си от 2023 година

Според Ки Йонг Джу Биткойн към момента се намира в бичи цикъл заради относително ниския напън от продажби, който се следи на пазара. Той означи, че към 71% от осъществената капитализация се състои от неподвижни BTC, държани от дълготрайни вложители в продължение на повече от шест месеца, което демонстрира липса на желание за незабавни продажби от страна на тези притежатели.

Въпреки тази позитивна вероятност, основният изпълнителен шеф на CryptoQuant акцентира, че ралито на цената не е обезпечено за BTC, даже и при слабия напън от продажби. Въпреки това той също по този начин загатна, че вероятността Биткойн да се намира на цикличния си връх е понижена при актуалните пазарни условия.

Понастоящем Биткойн се търгува на цена от $29,178, отбелязвайки 8.3% спад от своя връх от $31,806 през 2023 година

Ки Йонг Джу посочи значимостта на постоянните монети на криптопазара, заявявайки, че те играят решаваща роля при покупката на Биткойн. Той предвижда, че пазарът може да преживее интервал на релативно успокоение, до момента в който не се усили предлагането на постоянни монети, което ще вкара повече ликвидност за действия по закупуване.

Обръщайки внимание на равнището на предложение на постоянни монети през предишния месец, Ки Йонг Джу акцентира, че то е едва, а превъзходството на Tether ( USDT ) се усилва.  

Към момента на писане на публикацията пазарната капитализация на USDT възлиза на $83.8 милиарда, до момента в който най-близкият ѝ съперник, USD Coin (USDC), има пазарна капитализация от $26.6 милиарда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР