Ки Йонг Джу, ръководител на CryptoQuant, каза, че Биткойн търговията

...
Ки Йонг Джу, ръководител на CryptoQuant, каза, че Биткойн търговията
Коментари Харесай

Ето какво ще определи бъдещата траектория на Биткойн според директора на CryptoQuant

Ки Йонг Джу, началник на CryptoQuant, сподели, че Биткойн търговията в Съединени американски щати дефинира непосредственото бъдеще на цените на криптовалутите.

Джу  потвърди , че постоянните монети в действителност са носителят на ликвидност, който обезпечава ливъридж на офшорните пазари, а пазарната им капитализация стартира да нараства устойчиво.

Той изясни, че тяхната относителна тежест спрямо пазарните капитализации на Биткойн и Етериум понижава. Джу също по този начин спорели, че постоянните монети не са единственият фактор, който би трябвало да катализира упования пазарен скок.

Доминацията и институционалното въздействие на Coinbase

Йонг Джу подчертава, че Coinbase държи първата позиция на световните спот пазари за BTC-USD с 46% от общия размер на търговията, което се дължи главно на институционалните брокерски услуги. Чрез тази си доминация борсата се е трансформирала във водещ състезател на крипто пазара.

Към момента на писане на публикацията цената на BTC е $66,702, което за последните седем дни съставлява спад от 5%. Джу обаче остава оптимистично надъхан за бъдещето на Биткойн, заявявайки, че водещата криптовалута е подценена.

Наблюденията на Джу хвърлят светлина върху комплицираната комбинация от пазарна динамичност, институционално влияние и районни търговски желания, които дефинират посоката на развиване на Биткойн и международните крипто пазари.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР