Кейтлин Сирагуса е на 28 години, но вече припечелва доста

...
Кейтлин Сирагуса е на 28 години, но вече припечелва доста
Коментари Харесай

Twitch звезда сменя бизнеса! Топ красавица продава газовете си в буркани, има си и ценови таван

Кейтлин Сирагуса е на 28 години, само че към този момент припечелва много съществени пари. Тя е по-известна с прозвището Amouranth, с което се подвизава в идната шлагер платформа за онлайн стриймване – Twitch. 

Кейтлин е ASMR и косплей сензация, само че в този момент е стартирала нов бизнес. Имаме поради... изпускане на газове в буркан. Мхм, вярно прочетохте! Ето това е новото бизнес начинание на Кейтлин, която продава бурканчета с пръц. Ароматът коства забележителните 1000 $ и явно има мераклии, които да закупят уханията.

Има даже лимитирана версия бурканчета, които са подписани персонално от Twitch звездата. Кейт обаче е също и звезда в OnlyFans, като за предходната година си е докарала над милион доходи. 

Виж още: Пришълецът? Мъж откри необичайно създание в парка, учените не знаят какво е!

Наскоро риалити звездата Стефани Мато също започва бизнес с продажба на пръдни. Стеф обаче попадна в десетки интернационалните медии, откакто стана ясно, че съвсем стигнала до инсулт, а повода не е от напъването. Мато беше приета в болница незабавно, тъй като е прекалила с одобряваните храни, с които поддържала... производството постоянно. Тя си е докарвала по 50 хиляди $ месечно от продажбата на газовете си. 

Виж още: Краят на една империя? Големи звезди напущат трайно редиците на Митко Димитров

Стефани обаче остава в сектора – тя възнамерява да подари част от приходите си на благотворителна организация, която се концентрира върху стомашните болести, само че към този момент се е насочила към продажбата на NFT буркани с газове.

В България няма заплаха инфлуенсърките ни да стартират да пръцкат в буркан. Повечето от тях не употребяват фасул и кисело зеле, тъй като тези храни са за небогати, както се бе изразила Нора Недкова.

Изображение: https://www.instagram.com/amouranth__official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР